Μόδα στα μέτρα μας

Μόδα στα μέτρα μας

Η άνεση σε κάθε εμφάνιση κρύβεται στις σωστές επιλογές για την καθεμία. Η μόδα προτείνει, δεν προστάζει κι εμείς καλούμαστε να την προσαρμόζουμε στα δικά μας θέλω.


Αναρωτιέστε για μία ακόμη φορά, αν πρέπει να υιοθετήσετε τις τάσεις που προτείνει φέτος η μόδα. Μη βιαστείτε και πάρετε ρούχα και αξεσουάρ που δεν σας βολεύουν και δεν σας εκφράζουν και μην παγιδευτείτε σε εικόνες που μπορεί να φαντάζουν ωραίες στα περιοδικά και στα ντεφιλέ, αλλά δεν κατεβαίνουν εύκολα στην καθημερινότητα. Για κάθε ημέρα υπάρχει το ανάλογο outfit και με τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια Always Simply Fits έχετε προστασία που µένει διαρκώς στη θέση της, ότι κι αν κάνετε.

Υιοθετήστε χρώματα μεν αλλά μην το παρακάνετε αν δεν το συνηθίζετε έτσι κι αλλιώς. Καλύτερα επιλέξτε ένα χρώμα τη φορά και αφήστε το να καθοδηγήσει το υπόλοιπο ντύσιμο σας.

Τα μπεζ και το στυλ navy είναι και θα είναι κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο. Κάντε τους δικούς σας ασφαλείς συνδυασμούς για εμφανίσεις στην πόλη
αλλά και στο νησί.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!


Οι διαφάνειες μπορούν να λειτουργήσουν πολύ κολακευτικά για ένα σώμα, που δεν θέλει να εκτεθεί με πολύ κοντά και αποκαλυπτικά ρούχα. Η υφή ενός διάφανου καφτανιού πάνω από το μαγιό, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές ώρες στις διακοπές και θα κρύψει ατέλειες του δέρματος, όπως η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση.

Με μικρές προσθήκες, όπως ένα καπέλο, ίσια ή ψηλά παπούτσια –ανάλογα την περίσταση- μία μεγάλη βολική τσάντα πόλης ή μία ψάθινη τσάντα διακοπών, αλλάζετε τελείως το look σας και παραμένετε σικάτες και πάνω από όλα άνετες.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114