Μαυρισμένη επιδερμίδα με κατάλευκα δόντια

Μαυρισμένη επιδερμίδα με κατάλευκα δόντια

Αναδείξτε την ομορφιά του μαυρίσματος που πετύχατε με το λευκό σας χαμόγελο σας.


Πριν καν ξεκινήσετε για τις διακοπές είχατε ήδη προσπαθήσει να αποκτήσετε ένα μυθικό μαύρισμα. Το όνειρο σας, όμως, έγινε πραγματικότητα τώρα που οι μέρες των διακοπών προχώρησαν και η επίδραση του ήλιου πάνω στην επιδερμίδα φάνηκε. Βέβαια, η αντηλιακή προστασία βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή και οι δείκτες SPF κατέβαιναν όσο προχωρούσε το καλοκαίρι, το μαύρισμα γινόταν πιο έντονο και η ανάγκη για μεγάλη προστασία μίκραινε. Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να κάνετε ηλιοθεραπεία. Με μέτρο και σταδιακά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ακόμη, όμως, κι αν προτιμήσατε να κρατήσετε τους υψηλούς δείκτες προστασίας μέχρι την τελευταία στιγμή, και πάλι μπορείτε να έχετε ένα εντυπωσιακό μαύρισμα, κι ας είναι «ψεύτικο». Τα προϊόντα μακιγιάζ που κυκλοφορούν, με πρωταγωνιστή την τερακότα –την πούδρα μαυρίσματος- υπόσχονται με λίγα περάσματα του πινέλου πάνω από την επιδερμίδα να δώσουν το μαγικό άγγιγμα του ήλιου σε ένα λεπτό. Μην περιοριστείτε μόνο στο πρόσωπο, περάστε το πινέλο σας και πάνω από το ντεκολτέ, τους ώμους και το μπούστο για ένα πιο αληθοφανές μαύρισμα.

Αυτό που θα τονίσει ακόμη πιο πολύ το σκούρο χρώμα της επιδερμίδας σας είναι το φωτεινό σας χαμόγελο. Τα λευκά δόντια ξεχωρίζουν και τραβάνε τα βλέμματα, καθώς χαμογελάτε ευτυχισμένη. Φροντίστε να τα διατηρήσετε υγιή και λευκά με την οδοντόκρεμα Crest και ολοκληρώστε την εντυπωσιακή σας εμφάνιση με ένα lip-gloss που θα τα αναδείξει ακόμη περισσότερο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα