Μαντήλι επί κεφαλής

Μαντήλι επί κεφαλής

Μία μόδα από τα παλιά επανέρχεται και καθιερώνεται ως μία από τις πιο σικ εμφανίσεις του καλοκαιριού.


Θυμάστε τις κλασικές παλιές ταινίες του κινηματογράφου με τα ανοιχτά αυτοκίνητα και τις πρωταγωνίστριες με τα μαντήλια στα μαλλιά τους να ανεμίζουν. Κοσμοπολίτικος αέρας και ξεχωριστές στιγμές! Η σύγχρονη ιστορία, θέλει τα μαντήλια να μας ακολουθούν παντού, όχι όμως μόνο με τον κλασικό παλιομοδίτικο τρόπο – που είναι πάντα καλοδεχούμενος βέβαια- αλλά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα με το μέγεθος τους και το σχήμα τους επιλέξτε αν θα τα διπλώσετε σε ένα στενόμακρο σχήμα το οποίο θα δέσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και θα το αφήσετε να κρέμεται ή θα το δέσετε στην κορυφή του κεφαλιού και θα κάνετε έναν πλούσιο φιόγκο. Αν πάλι, το διπλώσετε σε τρίγωνο μπορείτε να το δέσετε καλύπτοντας όλο το άνω μέρος του κεφαλιού και να αφήσετε μόνο τα μήκη των μαλλιών σας να ξεφεύγουν. Τέλος, αν σας είναι δύσκολο να κάνετε μόνες σας αυτά τα δεσίματα, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο κορδέλες φαρδιές που μιμούνται τα μαντήλια και ανοίγουν μόλις τις εφαρμόσετε στο κεφάλι.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο διακοσμητικός ο ρόλος τους στην εμφάνιση μας, αλλά και χρηστικός. Καθώς τυλίγονται γύρω ή πάνω στα μαλλιά, τα προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και διατηρούν το χρώμα τους και την ποιότητα τους αναλλοίωτη. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με το μαγιό σας και βγείτε στην παραλία. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία