Μάλλινα και πλεκτά πουλόβερ για το χειμώνα

Μάλλινα και πλεκτά πουλόβερ για το χειμώνα

Σε όλες μας αρέσει η μοναδική αίσθηση του μάλλινου ή πλεκτού πουλόβερ, ιδιαίτερα τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το ξέρατε ότι σε κάθε τύπο σώματος ταιριάζουν διαφορετικά πουλόβερ;


Λεπτές με μέτριο ύψος

Η καλύτερη επιλογή είναι τα πουλόβερ με βολάν και σούρες που προσθέτουν σε όγκο. Για να φαίνεται το στήθος πιο πλούσιο, η λαιμόκοψη πρέπει να είναι στρογγυλή ενώ ένας μεγάλος γιακάς θα δώσει περισσότερη έμφαση. Αν έχετε μικρό στήθος, μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα πουλόβερ με ψηλό γιακά (ζιβάγκο) ή με σχέδια (ακόμα και τσέπες) στην περιοχή του στήθους.

Συμβουλή: φορέστε παντελόνι με λεία ύφανση και χωρίς κάθετες ρίγες, οι οποίες θα δείχνουν τα πόδια σας ακόμα πιο λεπτά.

 Λεπτές και ψηλές

Αν έχετε την τύχη να είστε λεπτές και ψηλές, μπορείτε να φορέσετε μακριά πουλόβερ, που τονίζουν τις στενές γραμμές του σώματος χωρίς να υστερούν σε κομψότητα. Συνήθως, οι ψηλόλιγνοι άνθρωποι έχουν μακρύ λαιμό και τους ταιριάζουν όλοι οι τύποι γιακάδων. Διαφορετικά, αν έχετε κοντό λαιμό (ή μεγάλο στήθος), αποφύγετε τους ψηλούς γιακάδες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμβουλή: φορέστε ένα πολύ μακρύ πουλόβερ με βολάν και σούρες σαν φόρεμα, μαύρο κολάν και μπότες ως τη μέση της γάμπας. Σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα!

Κοντή και «γεματούλα»

Ιδανικά είναι τα πουλόβερ με λεπτή και λεία ύφανση που σας δείχνουν πιο λεπτές. Ωστόσο, τολμήστε να φορέσετε τα αγαπημένα σας χρώματα και σχέδια, αρκεί να μην είναι πολύ έντονα και μεγάλα. Η άποψη ότι σας ταιριάζουν μόνο τα λεία πουλόβερ σε ουδέτερες αποχρώσεις απέχει πολύ από την αλήθεια. Αρκεί να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, γιατί τα μακριά πουλόβερ απλά θα τονίσουν τα σημεία που επιθυμείτε να κρύψετε. Για το συγκεκριμένο σωματότυπο δεν ενδείκνυνται τα πουλόβερ με οριζόντιες ρίγες γιατί προσθέτουν σε όγκο. Προτιμήστε τη λαιμόκοψη «V» που δείχνει το λαιμό πιο ψηλό και το σώμα λεπτότερο.

Μεγάλη περιφέρεια

Για να κρύψετε τη μεγάλη περιφέρεια, προτιμήστε τα πουλόβερ με λεπτομέρειες στους ώμους, που θα δώσουν έμφαση στο πλάτος των ώμων και όχι στο κάτω μέρος του σώματος.

Συμβουλή: προσπαθήστε να συνδυάζετε πάντα τα πουλόβερ με πιο στενά παντελόνια με λεία ύφανση για να εξισορροπήσετε το πάνω μέρος του σώματος.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία