Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα

Όταν το φως του ήλιου και η λάμψη της θάλασσας συναντιούνται, τότε οφείλετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα τους, να χαλαρώσετε και να παίξετε με τα χρώματα.


Όσο πιο έντονα, τόσο το καλύτερο. Τα χρώματα κυριαρχούν τόσο στη μόδα και στο ντύσιμο, όσο και στο σπίτι. Αυτή η αλλαγή είναι δεδομένη κάθε χρόνο με την έλευση του καλοκαιριού. Η διαφορά είναι απλά η γκάμα των χρωμάτων που επιλέγουν οι σχεδιαστές μόδας για τις δημιουργίες τους, αλλά και οι τάσεις όπως διαμορφώνονται στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τα σίγουρα χρώματα, στα οποία μπορείτε να επενδύσετε κάθε καλοκαίρι, είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε, από ρουά έως τιρκουάζ και γαλάζιο. Ο συνδυασμός τους με διάφορα πράσινα και λαχανί ανήκει στις φετινές προτάσεις, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου περιοριστικό, αφού ακόμη και φλούο αποχρώσεις του φούξια, του πορτοκαλί και του κίτρινου έχουν κάνει δυναμική επιστροφή.


Ένα βασικό μέλημα όταν επιλέγουμε χρώματα τόσο για εμάς, όσο και για το σπίτι μας είναι να τα διατηρούμε το ίδιο ζωντανά με την πρώτη φορά, ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα. Το ξεθώριασμα δεν επιτρέπει την ανάδειξη τους σε πρωταγωνιστές! Προσθέτοντας Ace Gentile στο πλύσιμο, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη διατήρηση της έντασης τους και τη μακροζωία τους. Αφήστε τα να φωτίσουν το καλοκαίρι σας.

Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Εσείς ποιο χρώμα θεωρείτε το απόλυτο για το φετινό καλοκαίρι;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία