Ένα καπέλο για εσάς

Ένα καπέλο για εσάς

Κάποια πράγματα τα χρειαζόμαστε όλες. Δεν υπάρχει αμφιβολία!


Τα γούστα ποικίλλουν. Σε άλλες αρέσει το σπορ ντύσιμο, σε άλλες το πιο στημένο. Σε άλλες αρέσουν τα ελεύθερα μαλλιά σε άλλες τα μαζεμένα. Κάποιες γυναίκες προτιμούν τα πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα στις εμφανίσεις τους και κάποιες επιλέγουν να φορέσουν ένα και μόνο κομμάτι. Όλα αυτά αφορούν το στυλ τους, αλλά υπάρχει κάτι που πάει πέρα από το στυλ, κρίνεται ως πιο σημαντικό και δεν υπάρχει καμία γυναίκα που μπορεί να του αντισταθεί: Είναι η προστασία, που παρέχει το καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο ένα καπέλο! Όπως, ακριβώς, και οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια Always παρέχουν χρυσή προστασία σε όλες, όποια κι αν είναι η ανάγκη της ημέρας.

Μπορεί, λοιπόν, να κυκλοφορείτε στην πόλη ή στην παραλία, αλλά ένα καπέλο μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις περιστάσεις και να σας χαρίσει την προστασία που χρειάζεστε καθημερινά.

Επιλέξτε για την πόλη ένα μικρό ψάθινο καπέλο panama που ταιριάζει με τα περισσότερα look πόλης.

Αν είστε ντυμένες πιο κομψά, τολμήστε ένα μεγάλο πλατύγυρο καπέλο σε ήσυχους χρωματικούς τόνους.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για τις ώρες που θα βάλετε τα αθλητικά σας, το κλασικό jockey με το μεγάλο γείσο, θα κρατήσει την ηλιοφάνεια μακριά από το πρόσωπο σας.

Στις διακοπές, σε μία κοσμική παραλία ή ένα μεγάλο ξενοδοχείο, κάντε μία εμφάνιση με ένα πολύ μεγάλο καπέλο, με κάποιο φιόγκο ή κορδέλα στη βάση του.

Στην παραλία, ειδικά να έχετε σκοπό να μείνετε πολλές ώρες υπό τον ήλιο, επιλέξτε ένα καπέλο με πυκνή πλέξη και μεγάλο γείσο, που δεν θα αφήνει περιθώρια στις ηλιακές ακτίνες να εισχωρήσουν.

Εσείς ποια καπέλα προτιμάτε;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή