Ανακαλύψτε το χρώμα του 2014!

Ανακαλύψτε το χρώμα του 2014!

Κάθε σεζόν έχει και το δικό της «αγαπημένο» χρώμα. Μάθετε πρώτες ποιο χρώμα θα πρωταγωνιστήσει το 2014!


H κάθε χρονιά χαρακτηρίζεται από το δικό της χρώμα. Μπορεί να μην το ξέρατε, αλλά σίγουρα το αντιλαμβάνεστε κάθε χρόνο, καθώς αυτό το ένα χρώμα που χαρακτηρίζει τη χρονιά κυριαρχεί στο μακιγιάζ, στη διακόσμηση, στα αξεσουάρ αλλά κυρίως στα ρούχα. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από το Ινστιντούτο Χρωμάτων Pantone το χρώμα του 2014, της χρονιάς που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Ποιο είναι; Το Radiant Orchid 18-3224. Πρόκειται για ένα έντονο, φωτεινό λιλά που θα αγαπήσουμε και θα υιοθετήσουμε εύκολα. Ποια δε θα επιλέξει ένα φόρεμα σε αυτή τη σέξι απόχρωση, ένα παντελόνι για την ερχόμενη άνοιξη που θα φορέσει με t-shirts και πουκάμισα, μία απαλή ζακέτα για κάθε στιγμή της ημέρας; Θα το δείτε να κατακλύζει τις σελίδες των περιοδικών αλλά και τις βιτρίνες. Σπεύστε για να είστε μέσα στις πρώτες που θα λανσάρουν το Radiant Orchid με τις εμφανίσεις τους.

Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Και, φυσικά, θα πρέπει να διατηρήσετε τη ζωντάνια των ρούχων σας ανέπαφη για όλη τη χρονιά –και όχι μόνο. Επενδύστε, λοιπόν, στα σωστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και στο Ace Gentile που δίνει στα χρωματιστά ζωντάνια που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Είναι  αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα! Οι νέες διαλυτές κάψουλες Ace Gentile EasyDose ενισχυτικό πλύσης περιέχουν 2 φάσεις για συνδυασμένη δράση: Το υγρό, που απελευθερώνει το ίδιο συστατικό με αυτό που εμπεριέχεται στο Ace Gentile, για να βοηθά να διατηρούνται ζωντανά τα χρώματα στα ρούχα σας και τη σκόνη, που απελευθερώνει ενεργό οξυγόνο, για να βοηθά στην αφαίρεση βρωμιάς και δύσκολων λεκέδων με ήπιο τρόπο, ακόμα και στα χρωματιστά ρούχα σας. Πώς το χρησιμοποιείτε; Είναι πολύ εύκολο! Τοποθετήστε μία κάψουλα απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων. Διαλύεται τελείως, χωρίς κατάλοιπα. Το μόνο που θα έχετε μετά την πλύση θα είναι το ίδιο υπέροχα χρωματιστά ρούχα, όπως κι όταν τα πρωτοαγοράσατε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

تمام شكرا على الفيديو الجميل

  • Αναφορά