Αγαπημένο λευκό

Αγαπημένο λευκό

Το χρώμα των ρούχων του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το λευκό για όλη την οικογένεια.


Δεν είναι μόνο ότι κάθε καλοκαιρινή σεζόν επανέρχεται δυναμικά ως πρόταση ντυσίματος. Είναι και ότι έχει τους λόγους του και μάλιστα είναι πολύ σημαντικοί. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διατηρείτε το ίδιο ζωντανό και λαμπερό στα ρούχα όλης της οικογένειας, όπως ήταν την πρώτη φορά που το αντικρίσατε. Με το λευκαντικό Ariel σε κάθε πλύση έχετε εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Προτιμήστε να φορέσετε λευκά, λοιπόν, γιατί:

Το άσπρο αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα να είναι πιο δροσερό σε σχέση με άλλα χρώματα ρούχων.Δεν χρειάζεται καν να μπείτε στη λογική των συνδυασμών! Η μονοχρωμία του λευκού νικάει και ταιριάζει παντού, σε επίσημες ή απλές πρωινές εμφανίσεις.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Φορώντας άσπρα ρούχα θα νιώθετε πιο λαμπερή και θα ξεχωρίζετε όταν μπαίνετε σε έναν χώρο.

Όποιο αξεσουάρ, κι αν επιλέξετε ταιριάζει! Μεγάλα χρωματιστά κολιέ ή βραχιόλια, χρυσές ή ασημένιες αλυσίδες, ξύλινα σταθερά βραχιόλια. Όλα δένουν και δημιουργούν καινούριες εμφανίσεις σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο και απλό στυλ.

Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα λευκά ρούχα συμβολίζουν την αθωότητα και την αγαλλίαση, και το καλοκαίρι σίγουρα όλοι έχουμε ανάγκη από ηρεμία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή