8 Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

8 Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας αλλά τι ήταν το έναυσμα που θεσμοθέτησε αυτή την ημέρα ως ορόσημο;


Στις 8 Μαρτίου του 1857 οι γυναίκες που εργάζονταν σε βιοτεχνίες ρούχων της Νέας Υόρκης, απέργησαν ζητώντας καλύτερες συνθήκες και λιγότερες ώρες εργασίας. Η απεργία μπορεί να διαλύθηκε με βία από την αστυνομία της πόλης, το γυναικείο εργατικό κίνημα είχε όμως γεννηθεί.

Ένας σκληρός αγώνας για τα δικαιώματα της γυναίκας, στην εργασία αλλά και στην εκτός εργασία ζωής της είχε ξεκινήσει. Η 8η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον αγώνα αυτό. Καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα  για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και την Διεθνή Ειρήνη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Όλες οι γυναίκες έχουμε πολλούς ρόλους στη ζωή μας και θέλουμε σε κάθε ρόλο να είμαστε τέλειες! Είμαστε γυναίκες, μαμάδες, νοικοκυρές, σύζυγοι, εργαζόμενες γυναίκες, φίλες, κόρες.  Σε κάθε ρόλο θέλουμε να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Τιμώντας τις γυναίκες που αγωνίστηκαν για όλες μας αλλά για την κάθε μία από εμάς για την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά, μας αξίζει και σας αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω