Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα


Ομορφιά
23/02/2023
Διαβάστε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας για την καταπολέμηση της πιτυρίδας και μάθετε για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν, αλλά και για το πώς να λούζετε τα μαλλιά σας ώστε να απαλλαγείτε από τις νιφάδες.

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα είναι να χρησιμοποιείτε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που καταπολεμά αποδεδειγμένα τις νιφάδες, τη φαγούρα, την ερυθρότητα και την ξηροδερμία.

Χρειάζεστε λοιπόν ένα σαμπουάν με το κατάλληλο ενεργό συστατικό, όπως η πυριθειόνη ψευδαργύρου που περιέχουν όλα τα σαμπουάν Head & Shoulders κατά της πιτυρίδας.

Η πυριθειόνη ψευδαργύρου δρα καταπολεμώντας τη βασική αιτία της πιτυρίδας - τον μύκητα Malassezia globosa που απαντάται στο τριχωτό της κεφαλής κάθε ανθρώπου.

Αντιμετωπίζοντας τη βασική αιτία του προβλήματος, ο κύκλος του ερεθισμού που προκαλεί πιτυρίδα σπάει και δεν καταστέλλονται απλώς τα συμπτώματά της, όπως με άλλα σαμπουάν.

Δεν μένουμε όμως εκεί. Τo Head & Shoulders  περιέχει  μία ακόμη ένωση του ψευδαργύρου, τον ανθρακικό ψευδάργυρο, ο οποίος μεγιστοποιεί τη βιοδραστικότητα της πυριθειόνης του ψευδαργύρου, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο αποτελεσματική ενάντια στην πιτυρίδα.

Οι κορυφαίες συμβουλές για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με τη χρήση σαμπουάν 
Αφού επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, πρέπει να φροντίσετε να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για το λούσιμο ώστε να βεβαιωθείτε ότι το σαμπουάν σας δρα όσο το δυνατόν καλύτερα:

 1. Χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που λούζεστε - χρησιμοποιήστε το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για να κρατάτε την πιτυρίδα υπό έλεγχο και να αποφεύγετε την εμφάνιση νιφάδων.

 2. Επιλέξτε το κατάλληλο conditioner - τα κοινά conditioner μπορεί να εξουδετερώσουν τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Επιλέξτε λοιπόν το Head & Shoulders conditioner κατά της πιτυρίδας - είναι ειδικά σχεδιασμένο να ενεργεί σε συνδυασμό με το σαμπουάν της ίδιας σειράς, με αποτέλεσμα η πυριθειόνη ψευδαργύρου να εξακολουθεί να δρα για βέλτιστα αποτελέσματα κατά της πιτυρίδας.