Ο Γιώργος Πρίντεζης και το Νο 1 σαμπουάν παγκοσμίως συναντιούνται στην κορυφή


Ομορφιά
23/02/2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για τη συνεργασία του με το Head & Shoulders και το μήνυμα της καμπάνιας που τον εκφράζει απόλυτα!

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης και το Νο 1 σαμπουάν παγκοσμίως συναντιούνται στην κορυφή

 

Για τον άνδρα, ο αγώνας και η προσπάθεια μέσα στο άθλημα, εμπνέει αυτοπεποίθηση! Για το Head & Shoulders, η αυτοπεποίθηση σε βοηθάει να μην τα παρατάς! Αυτό είναι το μήνυμα που πιστεύει και μεταφέρει και ο διεθνώς αναγνωρισμένος μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης, ως ο πρεσβευτής του Head & Shoulders στην Ελλάδα: «Μην αφήνεις τίποτα να σε σταματά»!


Και τα εξηγεί όλα παρακάτω!


Ο Γιώργος Πρίντεζης και το Νο 1 σαμπουάν παγκοσμίως συναντιούνται στην κορυφή

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες δυσκολίες που συνάντησες στην αρχή της καριέρας σου; Πώς κατάφερες να τις ξεπεράσεις;

 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής είναι πάρα πολλές και καθημερινές. Μπορεί ο κόσμος να βλέπει ένα 2ωρο αγώνα αλλά υπάρχουν πάρα πολλές απαιτητικές καταστάσεις τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει ένας αθλητής για να φτάσει στον συγκεκριμένο αγώνα. Υπάρχουν χρόνια που μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση, χρόνια σκληρής δουλειάς, πολλοί τραυματισμοί που έρχονται και πρέπει να ανταπεξέλθεις, προπονητές που μπορεί να μην πιστεύουν σε εσένα και θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο δυνατός και να τους πείσεις. Γενικότερα, σε ό,τι ηλικία και να είσαι και ό,τι και να έχεις καταφέρει στη ζωή σου πάντα πρέπει να αποδεικνύεις ότι μπορείς και αξίζεις να βρίσκεσαι στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Μίλησέ μας λίγο πιο αναλυτικά για τα εμπόδια που συνάντησες στην αρχή της καριέρας σου: Όταν σου είπαν ότι είσαι πολύ αδύναμος για μπάσκετ, ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερο ταλέντο από εσένα, ότι μένεις εκτός αποστολής. Τι συνέβη; Πώς ένιωσες; Πώς αντέδρασες;

 

Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουνα μικρός ήμουν όντως πολύ αδύναμος, θυμάμαι ότι όταν ήμουν στην Εθνική Παίδων και πιο πριν είχα ύψος 1.98 και ήμουν γύρω στα 68 κιλά. Δεν μπορούσα με τίποτα να παίξω στη θέση 4 ακόμα και στη θέση 3. Γνώριζα πολύ καλά ότι έπρεπε να δουλέψω πάρα πολύ το σώμα μου για να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σίγουρα στην πορεία με τη δουλειά μου προσπάθησα να δείξω στους προπονητές τουλάχιστον την προσπάθεια που κατέβαλα και ότι αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Σίγουρα υπήρχαν πολλές φορές που είχα βρεθεί εκτός αποστολής, και ήταν κάτι το οποίο με πείσμωσε ακόμα περισσότερο για να δουλέψω πιο σκληρά.

 

Πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση για έναν αθλητή;

 

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική για έναν αθλητή. Το να πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα και στα δύσκολα σε κάνει πιο δυνατό. Η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω. Ίσως να παίζει ρόλο πάνω από το 50%, τόσο για τη διάρκεια ενός αθλητή όσο και για την πορεία του. Έχουν υπάρξει στιγμές που όντως δεν ένιωθα καθόλου καλά με τον εαυτό μου και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, ενώ άλλες φορές που ένιωθα καλά έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πάντα φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Στον τελικό της EUROLEAGUE το 2012 έβαλες το τελευταίο σουτ που έδωσε τον τίτλο στην ομάδα σου. Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης;

 

Το καλάθι στην Κωνσταντινούπολη ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού πραγμάτων. Ήταν ένα παραμύθι με “happy end” μιας χρονιάς που τελείωσε με ένα πάρα πολύ όμορφο τρόπο στην Ευρώπη. To καλάθι αυτό ήταν θέμα αυτοπεποίθησης και σκληρής δουλειάς που είχε γίνει όλη τη χρονιά. Έχοντας παίξει ένα καταπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο, ένιωθα ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει! Φυσικά, όλοι οι συμπαίκτες μου έκαναν υπερπροσπάθεια και βοηθήσαν για να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή.


Ο Γιώργος Πρίντεζης και το Νο 1 σαμπουάν παγκοσμίως συναντιούνται στην κορυφή

Το ταλέντο ή η σκληρή δουλειά οδηγεί στην επιτυχία;

 

Για εμένα χρειάζεται ένας συνδυασμός και των δύο γιατί από μόνο του το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή, αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου για να μην τα παρατάς όταν έρχονται οι δύσκολες στιγμές και οι απογοητεύσεις. Χρειάζεται να έχεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου, που θα σε βοηθήσουν και θα πιστέψουν σε σένα. Αυτός που δουλεύει σκληρά και επιμένει είναι και αυτός που έχει καλύτερη διάρκεια και πορεία στο χώρο.

 

Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους στο μπάσκετ;

 

Η συμβουλή που θα έδινα είναι η ίδια που μου δίνανε και εμένα όταν ήμουνα μικρός: να μην παραμελήσω τα μαθήματά μου και να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω. Θα τους έλεγα να μην τα παρατάνε εύκολα και να μην αφήνουν τίποτα να μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά τους. Να βάζουν στόχους και να δουλεύουν σκληρά για να τα καταφέρουν!

 

Μίλησε μας για την συνεργασία σου με το Head & Shoulders; Πώς νιώθεις ως πρεσβευτής μιας μεγάλης μάρκας;

 

Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια με μια μάρκα που εμπιστεύομαι. Νιώθω πολύ περήφανος που μια παγκόσμια μάρκα που έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους παγκόσμιους αθλητές με επέλεξε για πρεσβευτή της στην Ελλάδα. Σημαντικό επίσης για μένα είναι να ταυτίζομαι με τα μηνύματα που πρεσβεύει η μάρκα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία θέλω και εγώ να μεταδώσω το μήνυμα της αυτοπεποίθησης, της σκληρής δουλειάς και ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε εύκολα. Γιατί οι δυσκολίες και τα εμπόδια πρέπει να γίνονται κίνητρα για να πηγαίνει ο καθένας μας μπροστά… όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στη ζωή.

 

Το μήνυμα της καμπάνιας είναι «Μην αφήσεις τίποτα να σε σταματά». Τι σημαίνει για σένα αυτό;

 

Νομίζω πως όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου και έχεις δουλέψει πολύ, ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας εσύ έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό. Και αυτό έχει τη μεγαλύτερη αξία ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

*P&G υπολογισμός, βασισμένος σε στοιχεία πωλήσεων που καταγράφει η Nielsen για την κατηγορία σαμπουάν (περίοδος Ιούλιος '19 - Ιούνιος '20), στη συνολική της βάση δεδομένων & προϊοντική κατανομή. Πνευματική Ιδιοκτησία © 2019, The Nielsen Company.

 

Τα αγαπημένα Head & Shoulders του Γιώργου Πρίντεζη

 

Αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Daily Protect

 

Με την προηγμένη σύνθεση Derma & Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα, ενώ προσφέρει καθημερινή προστασία από τα μικρόβια που σχετίζονται με την πιτυρίδα. Διαθέτει ισορροπημένο pH και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση των λευκών νιφάδων** έως και 100%. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν πραγματικά καθαρά μαλλιά χωρίς πιτυρίδα!

 

**ορατές νιφάδες από τα 60 εκατοστά με συχνή χρήση.

 

Αφρόλουτρο & Σαμπουάν Head & Shoulders 3 in1.

 

Σκληρό με την πιτυρίδα, απαλό με την επιδερμίδα, είναι ο απόλυτος σύμμαχος του δραστήριου άνδρα που θέλει να έχει μαζί του ένα μόνο προϊόν περιποίησης για μαλλιά και σώμα, χωρίς να κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό! Συνδυάζει την αντιπιτυριδική προστασία με τον καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα, χάρη στην ειδική, αποτελεσματική σύνθεση που είναι κλινικά αποδεδειγμένη και δερματολογικά ελεγμένη! Βαθύς λοιπόν καθαρισμός σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά χωρίς πιτυρίδα, με μία μόνο κίνηση!