Υπέροχα μαλλιά που εντυπωσιάζουν

Υπέροχα μαλλιά που εντυπωσιάζουν

Τα άτονα μαλλιά χωρίς ζωντάνια μπορούν να ρίξουν την αυτοπεποίθησή σας. Ακολουθήστε αυτήν την πρωτοποριακή θεραπεία 3 βημάτων και φροντίστε ώστε τα μαλλιά σας να μην σας χαλάσουν ποτέ πια τη διάθεση.


Ακόμη κι αν επιλέξατε ένα εκπληκτικό σύνολο και μακιγιαριστήκατε άψογα, τα θαμπά, άτονα μαλλιά μπορεί να χαλάσουν το αποτέλεσμα. Για να αισθάνεστε υπέροχη και γεμάτη ζωντάνια πρέπει και τα μαλλιά σας να δείχνουν υπέροχα και γεμάτα ζωντάνια.

Τα πάντα, από τη διατροφή, τα επίπεδα άγχους, το πόσο κοιμόμαστε, μέχρι και τον καιρό, μπορούν να επηρεάσουν την όψη και την υφή των μαλλιών μας. Για να αποκτήσετε πυκνά και δυνατά μαλλιά πρέπει να φροντίσετε ώστε να είναι υγιή από τη ρίζα ως τις άκρες. Χάρη στη νέα σειρά τριών προϊόντων του Ηead&Shoulders, μπορείτε να διπλασιάσετε τον όγκο των μαλλιών σας και να τα κάνετε να δείχνουν εντυπωσιακά. Πείτε αντίο στα άτονα μαλλιά χωρίς ζωντάνια!

Η σειρά Head & Shoulders Thick & Strong περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και την πρωτοποριακή θεραπεία Thick & Strong Extra Thickening Treatment. Η θεραπεία περιέχει ένα προηγμένο ενεργό σύμπλεγμα τριπλής δράσης που χαρίζει άμεσα πιο πλούσια και πιο γερά μαλλιά, με αποτελέσματα που διαρκούν. Παράλληλα, το σαμπουάν και το conditioner ενισχύουν και βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών και της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμα οφέλη. Τα προϊόντα περιέχουν επίσης τη χαρακτηριστική τεχνολογία του Head & Shoulders που εξασφαλίζει μαλλιά με έως και 100% χωρίς πιτυρίδα.*

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Έτσι απλά μπορείτε να αποκτήσετε μαλλιά που θα σας κάνουν περήφανες. Τώρα πια τα μαλλιά σας θα είναι τόσο υπέροχα όσο κι εσείς. Με διπλάσιο όγκο, ετοιμαστείτε να εκπέμπετε διπλάσια γοητεία. Εμπρός λοιπόν, σαγηνέψτε!

*ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω