Υγιή εναντίων Βαμμένων Μαλλιών. Ποιά θα νικήσουν;

Υγιή εναντίον Βαμμένων Μαλλιών. Ποιά θα νικήσουν;

Είναι απαραίτητα αντίθετα; Πλέον τα βαμμένα μαλλιά μπορούν να είναι και υγιή. Αλλά, πρέπει να φροντίσετε γι’ αυτό, ώστε να το επιτύχετε!


Πολλές γυναίκες θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους, αλλά φοβούνται ότι θα τα καταστρέψουν. Δεν θέλουν να χάσουν τη λάμψη τους, την πυκνότητα, την αντοχή και την ζωντάνια τους και παραμένουν με το όνειρο, καθώς ο φόβος κερδίζει.

Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών; Καιρός να αλλάξετε νοοτροπία και να απολαύσετε το χρώμα που λαχταράτε πάνω στα μαλλιά σας! Τα όμορφα βαμμένα και στυλιζαρισμένα μαλλιά μπορούν να είναι υγιή! Φυσικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία καλή βαφή που φροντίζει την τρίχα και αφήνει τα λέπια της κλειστά μετά τη διαδικασία της βαφής.

Αφού τα βάψετε θα πρέπει να τα περιποιείστε με ειδικές σειρές περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, ώστε να μην στερηθείτε ούτε τη γοητεία του έντονου χρώματος στα μαλλιά σας, αλλά ούτε την ποιότητα της τρίχας των μαλλιών σας. Με τη σειρά Strength and Shine του Pantene Pro-V θα έχετε 70% πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά*. Οι Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά της σειράς Strength and Shine, είναι το θαύμα του ενός λεπτού που κάνει την απόφαση για να προχωρήσετε στη βαφή, πιο εύκολη από ποτέ! Μπορείτε πλέον με το Pantene Pro-V να έχετε μαλλιά τόσο δυνατά, όσο με κορυφαία προϊόντα κομμωτηρίου.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Τώρα που ξέρετε ότι τα βαμμένα μαλλιά μπορούν να είναι και υγιή, αφιερώστε χρόνο στο να βρείτε την απόχρωση μαλλιών που θα λατρέψετε!

 

* δύναμη ενάντια στη φθορά του styling, σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω