Χτενίσματα με λεία και απαλά μαλλιά: η αλογοουρά ως τάση

Χτενίσματα με λεία και απαλά μαλλιά: η αλογοουρά ως τάση

Κουνήστε την ουρά σας! Η αλογοουρά είναι το χτένισμα της εποχής.


Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην πιάνει τα μαλλιά της σε ουρά. Είναι το πιο βολικό χτένισμα -ειδικά όταν υπάρχουν δουλειές, γυμναστική ή παιδιά στο πρόγραμμα- αλλά και το πιο σικάτο.

Η αλήθεια είναι ότι η αλογοουρά μπορεί να είναι σπορ, καθωσπρέπει, ήσυχη, ξεμαλλιασμένη και πολλά άλλα. Αυτήν τη σεζόν υπάρχει μια αλογοουρά που επικρατεί και γίνεται το χτένισμα για το κορίτσι του Μάη! Είναι πιασμένη χαμηλά στη βάση του κεφαλιού, σφιχτά αλλά όχι υπερβολικά, ώστε να μην ταλαιπωρεί τις τρίχες και προκαλεί το σπάσιμό τους.

Το λαστιχάκι κρύψτε το έξυπνα με μια τούφα μαλλιών που θα τη γυρίσετε γύρω του. Τα μαλλιά πρέπει να είναι απολύτως ίσια και καλοχτενισμένα, για να αφήνουν το χρώμα να αναδειχθεί, ειδικά αν υπάρχουν ανταύγειες.

Η ίδια η αλογοουρά είναι καλοχτενισμένη και μπορεί να είναι ίσια κομμένη στο τέλος ή να έχει κάποιες μικρές ανομοιομορφίες, αν το μήκος των μαλλιών είναι πολύ μακρύ. Για να είστε σίγουρες ότι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, φροντίστε να τα έχετε περιποιηθεί με τα Herbal Essences Λεία & Απαλά που βάζουν τέλος στο φριζάρισμα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα