Το να έχετε υπέροχα μαλλιά δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να ασχολείστε μαζί τους όλη την ώρα! Απλά, ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών του Head & Shoulders και ανακαλύψτε εύκολους και σωστούς τρόπους να έχετε πάντα υπέροχα και υγιή μαλλιά

Χρυσές συμβουλές για υπέροχα και υγιή μαλλιά!

Το να έχετε υπέροχα μαλλιά δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να ασχολείστε μαζί τους όλη την ώρα! Απλά, ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών του Head & Shoulders και ανακαλύψτε εύκολους και σωστούς τρόπους να έχετε πάντα υπέροχα και υγιή μαλλιά!


Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής είναι το μυστικό για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των μαλλιών σας. Ακολουθήστε μία τεχνική που δεν αφορά μόνο στο λούσιμο, αλλά πηγαίνει τη φροντίδα των μαλλιών ένα βήμα παραπέρα: σε μία ολιστική προσέγγιση στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι βοηθάει να χαλαρώσετε, ενώ διεγείρει την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής σας μέσω του μασάζ στο κεφάλι και ταυτόχρονα διανέμει τα συστατικά με βάση τον ψευδάργυρο, έτσι ώστε να ανακουφιστείτε από τα σημάδια της πιτυρίδας. Το νερό καθ’ όλη τη διάρκεια πρέπει να παραμένει χλιαρό και όχι ζεστό, για να μην επιδεινώσετε την πιτυρίδα. Στο τέλος σκουπίζετε τα μαλλιά σας απαλά χωρίς να τα τρίβετε.

Υπάρχει μία τεχνική για τις ξηρές επιδερμίδες, μία τεχνική για επιδερμίδες με αίσθηση φαγούρας και μία τεχνική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Οι τεχνικές αυτές θα σας προσφέρουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση αναζωογόνησης.  

1.       Για ξηρή επιδερμίδα στο τριχωτό της κεφαλής:

Εφαρμόστε το Head & Shoulders με απαλές μαλάξεις στα μαλλιά και την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής σας για δύο λεπτά. Κάντε κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας. Επικεντρωθείτε στο κέντρο της μπροστινής γραμμής μαλλιών στο μέτωπο, στο σημείο λίγο πιο πάνω από τα αυτιά σας και στους κροτάφους σας. Αυτές είναι οι περιοχές στο κεφάλι σας που σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Μην ξεχάσετε να αφιερώσετε ένα λεπτό για να μυρίσετε το υπέροχο άρωμα του Head & Shoulders και να κάνετε λίγη αρωματοθεραπεία!

2.       Για επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής με αίσθηση φαγούρας:

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Εφαρμόστε το Head & Shoulders με απαλές μαλάξεις στα μαλλιά σας. Αρχίστε να τρίβετε την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής σας, αρχίζοντας από το πίσω μέρος των αυτιών σας έως την κορυφή του κεφαλιού σας και μετά από την αρχή της μπροστινής γραμμής των μαλλιών σας στο μέτωπο προς τα πίσω. Επικεντρωθείτε στο να περιορίσετε την ένταση των μυών. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μόνο χαλαρωτική, αλλά μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία που απαιτείται για την παροχή οξυγόνου στην επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής και τον εγκέφαλο. Για να ολοκληρώσετε, χαϊδέψτε την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής αρκετές φορές από το μπροστινό προς το πίσω μέρος. Είναι μια διεγερτική άσκηση που προσδίδει αίσθηση αναζωογόνησης στην επιδερμίδα σας.

3.       Για ευαίσθητη επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής:

Για αυτή τη διαδικασία, μετακινήστε τα άκρα των δαχτύλων σας από τη μπροστινή γραμμή των μαλλιών σας στην κορυφή του κεφαλιού σας ασκώντας ελαφρά πίεση. «Τσιμπήστε» την επιδερμίδα σας γρήγορα και απαλά και εφαρμόστε απαλές και ρυθμικές μαλάξεις. Για τα σημεία πίεσης που ξαναζωντανεύουν την επιδερμίδα, επικεντρωθείτε στην κορυφή του κρανίου και στους κροτάφους. Μπορείτε να μειώσετε την κόπωση στο λαιμό και τους ώμους σας εφαρμόζοντας μαλάξεις στο ινιακό οστό. Πρόκειται για την περιοχή στο πίσω μέρος της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής. Για να το βρείτε, σχηματίστε μια νοητή γραμμή από το πάνω μέρος των αυτιών σας έως το πίσω μέρος της κεφαλής. Είναι στο σημείο που συναντώνται τα δάχτυλά σας.

Το Head & Shoulders σας προσφέρει αξεπέραστη προστασία από την πιτυρίδα* καθώς καταπολεμά 5 σημάδια πιτυρίδας: Νιφάδες, Φαγούρα, Ξηροδερμία, Τράβηγμα, Λιπαρότητα. Χρησιμοποιώντας το Head & Shoulders και εφαρμόζοντας τις τεχνικές των ειδικών, θα δείτε πραγματική διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής και στην υγεία των μαλλιών σας!

* Με συχνή χρήση. Σε σύγκριση με τα κοινά αντιπιτυριδικά σαμπουάν, δηλαδή εκείνα που δεν περιέχουν selenium/δισουλφίδιο σεληνίου.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Νομίζω αποτελεί μακράν το καλύτερο σαμπουάν που κυκλοφορεί!

  • Αναφορά

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω