Χριστούγεννα…καλοκαιρινά

Χριστούγεννα…καλοκαιρινά

Στην μακρινή αλλά αγαπημένη μας Αυστραλία τα Χριστούγεννα είναι τόσο διαφορετικά… και αυτό γιατί στην Αυστραλία τα Χριστούγεννα είναι το καλοκαίρι.


Μπορεί να μας φαίνεται παράλογο, αλλά συμβαίνει. Εμείς μπορεί να φοράμε παλτά, να ανάβουμε τζάκι και να κάνουμε σκι στο χιόνι, αλλά στην Αυστραλία ο κόσμος ζει και διασκεδάζει τα Χριστούγεννα με τον δικό του τρόπο. Εκεί είναι καλοκαίρι, η διάθεση είναι χαλαρή και το κέφι στα πάνω του!

Όλοι τρέχουν για σέρφινγκ και βουτιές στην παραλία, κάνουν beach πάρτι και ανταλλάσουν δώρα δίπλα στο κύμα, κυκλοφορούν με τα μαγιό και ο Άγιος Βασίλης, φυσικά, καταφθάνει όχι με ταράνδους αλλά με οκτώ καγκουρό να σέρνουν το έλκηθρο του! Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ολοκληρώνουν τα χρωματιστά λουλούδια αλλά και θάμνοι με κόκκινα και πράσινα φύλλα!

Όλα προσαρμόζονται στο κλίμα και κρατούν αναλλοίωτη την καλή διάθεση των Αυστραλών που ξέρουν να διασκεδάζουν και να χαίρονται τη ζωή τους. Ας μπούμε κι εμείς στο πνεύμα της Αυστραλίας.. να είμαστε πιο χαλαροί, να κάνουμε πάρτι με τους φίλους και ας αφήσουμε το Aussie να φροντίσει ώστε τα μαλλιά μας να είναι όμορφα σε κάθε μας εμφάνιση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Aussie

Aussie

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω