Ξέρετε τα πάντα για την πιτυρίδα;

Ξέρετε τα πάντα για την πιτυρίδα;

Οι ειδικοί, μας εξηγούν τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις "άσπρες νιφάδες" που ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας.


Η Dr. Tamara Griffiths Δερματολόγος, Σύμβουλος Βρετανικού Ιδρύματος Δερματολογίας (British Skin Foundation) λέει:

Η πιτυρίδα είναι μια αντίδραση της επιδερμίδας στο μικρόβιο Malassezia, που όλοι έχουμε στην επιδερμίδα της κεφαλής και που προκαλεί τις γνωστές μας νιφάδες και άλλα σημάδια, όπως ξηροδερμία και φαγούρα. Στην πραγματικότητα, ένας στους δύο ενήλικες παρουσιάζει αυτά τα σημάδια.

Oι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν ότι η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών ξεκινούν από την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής. Μία υγιής επιδερμίδα τριχωτού της κεφαλής διασφαλίζει ότι η τρίχα θα αναπτυχθεί σε ένα υγιές περιβάλλον, ώστε να δείχνει όσο καλύτερα και όσο πιο όμορφη γίνεται.

Ο Dr. Rene Rust Επικεφαλής Επιστημονικής Ομάδας Η&S εξηγεί:

Το Head & Shoulders πρώτα καθαρίζει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα που όλοι μας παράγουμε καθημερινά. Η σύνθεσή του με Hydrazinc (η τεχνολογία που δίνει αντιπιτυριδικά οφέλη από το πρώτο λούσιμο) περιορίζει την ανάπτυξη του μύκητα Malassezia globosa, που ζει στην επιδερμίδα όλων μας και στο 50% περίπου από εμάς προκαλεί πιτυρίδα.

Τέλος, τα συστατικά περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών που περιέχουν τα προϊόντα Head & Shoulders, δίνουν απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά. Επίσης, ξεκινά να ενεργεί από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Στην πραγματικότητα έχουμε πίσω μας πάνω από 50 χρόνια έρευνας, που όχι μόνο μας έδειξαν το δρόμο για τη λεπτομερή κατανόηση αυτής της κατάστασης της επιδερμίδας της κεφαλής σήμερα, αλλά είχαν ως αποτέλεσμα και τη συνεχή βελτίωση των τεχνολογιών και των προϊόντων Head & Shoulders.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω