Υπέροχα μαλλιά για περισσότερες ημέρες!

Υπέροχα μαλλιά για περισσότερες ημέρες!

Κρατήστε το χτένισμα που εσείς φτιάξατε αναλλοίωτο για ημέρες και εντυπωσιάστε με τις ικανότητές σας και σε αυτόν τον τομέα!


Και ναι! Επιτέλους έχετε πετύχει μόνες σας το χτένισμα που επιθυμείτε και είστε σίγουρες ότι θα αντέξει για κάποιες ώρες, ώστε να κάνετε τουλάχιστον εντυπωσιακή εμφάνιση στην έξοδό σας. Σας αρκεί όμως αυτό; Δεν θα θέλατε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας να έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια και να παραμένει αναλλοίωτο για πάνω από μία ημέρα; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα τα καταφέρετε.

Η αρχή είναι το σημαντικότερο. Ξεκινήστε με το λούσιμο επιλέγοντας σαμπουάν και conditioner που δεν θα βαρύνουν τα μαλλιά σας. Το Pantene Pro-V Repair & Protect χάρη στα μόρια αναδόμησής του, που είναι 100 φορές μικρότερα από αυτά ενός συνηθισμένου σαμπουάν, απλώνεται πιο ομοιόμορφα πάνω στα μαλλιά, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η διαφορά γίνεται αισθητή από την πρώτη στιγμή. Τα μαλλιά σας θα είναι καθαρά κι ανάλαφρα, έτοιμα να δεχτούν τα προϊόντα που θα επιλέξετε για το styling.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εδώ, βρίσκεται η δεύτερη «παγίδα» που πρέπει να αποφύγετε. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά, καταφέρνοντας να προστατεύσετε την τρίχα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε – πιστολάκι, ψαλίδι, πρέσα - και να επιτύχετε ταυτόχρονα να δώσετε το στυλ που απαιτεί το χτένισμα που επιλέγετε κάθε φορά. Για να γίνει αυτό, δεν πρέπει να συνδυάσετε πάνω από δύο με τρία προϊόντα το πολύ. Ένα προστατευτικό από τη θερμότηταςπροϊόν είναι καλοδεχούμενο, όπως και το serum ή ειδικό λάδι που θα κλείσει τις άκρες της τρίχας και θα κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα. Μείνετε, όμως, αυστηρά σε 1-2 σταγόνες! Το τρίτο προϊόν μπορεί να είναι αυτό που καθορίζει το αποτέλεσμα του look: όγκος στις ρίζες, εντυπωσιακές μπούκλες, αυστηρό ίσιωμα, για όλα υπάρχει το αντίστοιχο προϊόν styling. Ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες του κι εφαρμόστε το στα μαλλιά, όπως προτείνεται (πριν ή μετά το στέγνωμα) και στην ποσότητα που αντιστοιχεί στο μήκος των μαλλιών σας.

Αν δεν παρεκτραπείτε και υπερφορτώσετε τα μαλλιά σας με περιττά προϊόντα, είστε πολύ κοντά στην διατήρηση του χτενίσματός σας για κάποιες ημέρες. Αυτό που μένει είναι να μην πιάνετε πολύ συχνά τα μαλλιά σας (όταν τα πειράζετε, χάνουν το στυλ τους και δεν διατηρούνται το ίδιο καθαρά) και να τους φερθείτε τρυφερά όταν δεν είστε έξω (μην τα σφίγγετε σε κότσους μέσα στο σπίτι για να κάνετε δουλειές περιμένοντας να είναι ίδια όταν τα λύσετε!). Οι επόμενες τρεις ημέρες θα σας βρούνε με τέλεια μαλλιά! Χαρείτε τα!

  Για να δημοσιεύσετε σχόλιο παρακαλούμε συνδεθείτε

Ιδιαιτερα βοηθητικη ιστοσελιδα με εξυπνες λυσεις. Σας ευχαριστουμε πολυ

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα