Το μυστικό για πλούσια και γερά μαλλιά

Το μυστικό για πλούσια και γερά μαλλιά!

Για το θέμα της τριχόπτωσης λέγονται πολλά: μπορείτε να ξεχωρίσετε τις αλήθειες από τους μύθους;


1. Η χρήση σκληρών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, όπως τα αντιπιτυριδικά σαμπουάν, μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση και φθορά στα μαλλιά

Μύθος!

Παρόλο που ορισμένα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να επηρεάσουν τη δύναμη της τρίχας, τα σύγχρονα προϊόντα στην πλειονότητά τους δεν υποβαθμίζουν αλλά αντίθετα βελτιώνουν την ποιότητα των μαλλιών. Τα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, όπως το Head & Shoulders είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ήπια φροντίδα και προστασία για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας.

 

2. Υπάρχουν θεραπείες που κάνουν τα μαλλιά πιο πλούσια και παράλληλα βελτιώνουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής

Αλήθεια!

Η νέα σειρά Head & Shoulders Thick & Strong είναι σχεδιασμένη ώστε να καταπολεμά την πιτυρίδα και ταυτόχρονα να κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια, χαρίζοντας άμεσα αλλά και διαρκή αποτελέσματα.  Ο νέος ορός Thickening Treatment περιέχει ένα πρωτοποριακό ενεργό σύμπλεγμα τριπλής δράσης που διογκώνει τις ίνες κάθε τρίχας εξασφαλίζοντας τριπλό όφελος: πιο πλούσια και πιο γερά μαλλιά, με αποτελέσματα που διαρκούν.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

 

3. Το κούρεμα κάνει τα μαλλιά πιο γερά και πυκνά

Μύθος!

Ίσως αυτό να ισχύει για τις τριανταφυλλιές, αλλά δυστυχώς τα μαλλιά δεν γίνονται πιο πλούσια ή πιο γερά με το κούρεμα. Ο ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσονται τα μαλλιά εξαρτάται από το πώς διαιρούνται τα κύτταρα στον θύλακα της τρίχας, βαθιά μέσα στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, κι επομένως δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες.

 

4. Τα αραιά και άτονα μαλλιά δεν μπορούν να δείξουν πιο πλούσια

Μύθος!

Είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει κανείς για να βελτιώσει την ποιότητα των μαλλιών του. Η επιλογή του σωστού χτενίσματος, των σωστών προϊόντων styling και των σωστών προϊόντων περιποίησης μαλλιών μπορεί να κάνει τα αραιά και άτονα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται στη φθορά των μαλλιών που μπορεί να προκαλέσει η παραμέλησή τους. Κάντε λοιπόν ό,τι περνά από το χέρι σας για να διατηρείτε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας όσο το δυνατόν πιο υγιή.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω