Το μυστικό για ένα υπέροχο wavy look

Το μυστικό για ένα υπέροχο wavy look!

Δείτε πώς θα δημιουργήσετε μόνες σας ένα διακριτικό, αλλά ιδιαίτερο βραδινό χτένισμα.


Χαλαρό wavy look

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

1. Προστασία Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα σπρέι θερμοπροστασίας πριν από το στέγνωμα για να τα προστατέψετε από τη φθορά.

2. Στέγνωμα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με σεσουάρ χρησιμοποιώντας μια φαρδιά βούρτσα. Το στόμιο του σεσουάρ πρέπει να έχει κατεύθυνση προς τα κάτω ώστε τα μαλλιά να παραμείνουν μαλακά και λαμπερά. 

1. Προστασία 2. Στέγνωμα

3. Χαλαρές μπούκλες. Δημιουργήστε απαλούς κυματισμούς με ένα μεγάλο στρογγυλό ψαλίδι για μπούκλες. Τυλίξτε τα μαλλιά στο ψαλίδι ξεκινώντας με φορά από την κορυφή και προς τη βάση του.

4. Σταθεροποίηση. Στερεώστε κάθε μπούκλα με ένα τσιμπιδάκι. Αφαιρέσετε τα τσιμπιδάκια αφού κρυώσουν τα μαλλιά, διαφορετικά οι μπούκλες δεν θα κρατήσουν.

3. Χαλαρές μπούκλες 4. Σταθεροποίηση

5. Τελείωμα. Αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια και ανοίξτε τις μπούκλες περνώντας τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα μαλλιά. Μην χρησιμοποιήσετε βούρτσα. Εφαρμόστε έναν ορό για να δημιουργήσετε καλύτερο σχήμα στις μπούκλες και στις άκρες. Ψεκάστε με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

  5.Τελείωμα

Χρήσιμη συμβουλή

Εάν τα μαλλιά σας φριζάρουν τον χειμώνα, ήρθε η ώρα να μειώσετε τη θερμότητα. Η συχνή χρήση σεσουάρ και άλλων συσκευών styling αφαιρεί την υγρασία από τα μαλλιά και προκαλεί φριζάρισμα. Μειώστε, λοιπόν, τη θερμότητα στις ρυθμίσεις της κάθε συσκευής και χρησιμοποιείτε πάντα ένα προϊόν θερμοπροστασίας πριν από το styling. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω