Το καλύτερο spa…για τα μαλλιά σας

Το καλύτερο spa…για τα μαλλιά σας

Ίσως βάψατε πρόσφατα τα μαλλιά σας και λατρεύετε το νέο σας χρώμα! Πιθανώς μόλις να κουρευτήκατε και να σας πηγαίνει πολύ! Ή μήπως βρήκατε επιτέλους το χτένισμα που κολακεύει το πρόσωπό σας;


Ό,τι από τα παραπάνω κι αν ισχύει, σίγουρα χτίζει την υπέροχη εικόνα σας, μόνο που αυτή η υπέροχη εικόνα πρέπει να βασιστεί σε γερά θεμέλια.

Και γερά θεμέλια είναι μόνο τα δυνατά, υγιή και περιποιημένα μαλλιά!

Το ιδανικό θα ήταν να πηγαίνατε τα μαλλιά σας σε ένα spa όπου να λάβουν περιποίηση υψηλού επιπέδου! Όταν όμως, δεν πάτε εσείς τα μαλλιά σας για spa, έρχεται το spa στα μαλλιά! Το φέρνει το Pantene Pro-V Για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά που προσφέρει περιποίηση μαλλιών εμπνευσμένη από τα spa. Με τη χρήση της σειράς Pantene Pro-V Για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά (σαμπουάν και conditioner) εξασφαλίζετε προϊόντα που παρέχουν άριστα αποτελέσματα, μαλλιά με υγιή εμφάνιση και μια συνολική εμπειρία που χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα!

Ζήστε το οι ίδιες! Μπείτε στο μπάνιο και νιώστε να αναδύονται τα χαλαρωτικά αρώματα τριαντάφυλλου και γιασεμιού, καθώς λούζεστε. Βγείτε από το μπάνιο και θα είστε πλέον φανατικές της σειράς. Άλλωστε, 8 στις 10 γυναίκες λάτρεψαν το σαμπουάν* και το 87% παρατήρησε άμεση απαλότητα στα μαλλιά του μετά τη χρήση του conditioner**! 

* Μελέτη χρήσης: Γερμανία, 203 γυναίκες, 2008.
** Μελέτη χρήσης: Η.Π.Α., 258 γυναίκες, 2006.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω