Τι χρώμα να διαλέξω για τα μαλλιά μου;

Τι χρώμα να διαλέξω για τα μαλλιά μου;

Βαρεθήκατε το φυσικό σας χρώμα και είστε έτοιμες να αναζητήσετε νέες αποχρώσεις; Ωραία όλα αυτά, αλλά τι χρώμα πρέπει να επιλέξετε;


Η πρώτη συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε μια προσωρινή βαφή που θα φύγει σε οκτώ λουσίματα. Με αυτό τον τρόπο, θα αποκτήσετε μια ιδέα από το αποτέλεσμα του χρώματος, προτού κάνετε το μεγάλο βήμα προς ένα μόνιμο χρώμα.

Όταν βάφετε τα μαλλιά σας, δεν συνιστάται να επιλέγετε βαφή πιο σκούρα ή ανοιχτή κατά δύο ή τρεις τόνους από το φυσικό σας χρώμα. Μπορείτε να βρείτε τη σκάλα των αποχρώσεων στο κουτί της βαφής.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το χρώμα θα πρέπει επίσης να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Εάν έχετε λευκό χρώμα, αποφύγετε το μαύρο κορακί (που θα σας κάνει να δείχνετε σαν την Cruella De Vil) και το ξανθό πλατινέ (που θα εξαφανίσει το πρόσωπό σας) και επιχειρήστε ένα χάλκινο ξανθό, καστανοκόκκινο ή καστανό του φουντουκιού.

Για πιο σκούρα επιδερμίδα, χρειάζεστε ένα χρώμα με φωτεινή λάμψη, όπως αστραφτερό μαύρο, μαονί ή δαμασκηνί.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω