Τι θα συνδυάσω με… τα μαλλιά μου;

Τι θα συνδυάσω με… τα μαλλιά μου;

Το χρώμα είναι θέμα στυλ, τόσο στα μαλλιά όσο και στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ακολουθήστε τις συμβουλές της ειδικού.


Η style editor Ελένη Στασινοπούλου συμβουλεύει:

Σαγηνευτικές καστανές, φλογερές κοκκινομάλλες, ξανθές γατούλες, μελαχρινές βαμπ, επώνυμες και ανώνυμες γυναίκες, όλες έχουν τη χάρη τους. Κι αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη, συνδυάζοντας το χρώμα των μαλλιών τους με ρούχα στις σωστές αποχρώσεις. Η σωστή επιλογή ρούχων μπορεί να σας ανανεώσει και να χαρίσει extra πόντους στο στυλ σας. Να σε τι να εστιάσετε αυτήν τη σεζόν, για να δείξετε ακόμα πιο λαμπερή.

Για τις μελαχρινές

Όσες έχετε πολύ σκούρα μαλλιά πρέπει να στοχεύσετε προς ψυχρά χρώματα. Φέτος, θα προτείναμε ιβουάρ του πάγου, μπλε του μελανιού κ.ά. Δεν θα λέγαμε «όχι» και στο μπεζ της βανίλιας ή στο φωτεινό κοραλλί, που είναι big trends την άνοιξη.

Για τις κοκκινομάλλες

Μπλε παντός είδους, σμαραγδί και άλλα χρώματα πολύτιμων λίθων, χάλκινοι μεταλλικοί και χακί τόνοι αναδεικνύουν τα κόκκινα μαλλιά και πρωταγωνιστούν στις φετινές τάσεις.

Για τις ξανθές

Το καμηλό, που το έχουν φορέσει τόσες θρυλικές χιτσκοκικές ηρωίδες στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, αποτελεί φέτος πρώτη επιλογή. Επίσης, «βουρ» και για γκρι σκούρο, όπως και για γλυκά παστέλ παντός είδους!

Για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας και αυτό το καλοκαίρι, μην ξεχνάτε: Pantene Pro-V Color Protect, προστασία και του χρώματος και του στυλ που θέλουμε –όγκο ή απαλότητα με την αντίστοιχη σειρά– έως και οκτώ εβδομάδες μετά τη βαφή. Γιατί το χρώμα πρέπει να είναι ζωντανό!

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα