Τι είναι η πιτυρίδα και ποιοι λόγοι την προκαλούν;

Τι είναι η πιτυρίδα και ποιοι λόγοι την προκαλούν;

Μπορεί όλοι μας να πιστεύουμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε στο τι είναι η πιτυρίδα, λέγοντας ότι είναι οι λευκές νιφάδες που βλέπουμε να πέφτουν από τα μαλλιά κατά περιόδους. Αυτό, όμως είναι μόνο το αποτέλεσμα...


Στην πραγματικότητα η πιτυρίδα είναι μια δερματική αντίδραση στο μικρόβιο malassezia που έχουμε όλοι στην επιδερμίδα του κεφαλιού μας, και που προκαλεί τις γνωστές νιφάδες όπως και άλλα σημάδια σαν την ξηροδερμία και τη φαγούρα. Πρόκειται για έναν φυσικό μύκητα που ζει στα σημεία που έχει πιο πολλά έλαια η επιδερμίδα μας, όπως είναι και το δέρμα της κεφαλής. Ο τρόπος που το σώμα μας ανταποκρίνεται σε αυτόν προκαλεί φλεγμονή της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας και αυτό οδηγεί σε αυξημένη ανανέωση των κυττάρων της, εξ ου και οι ορατές νιφάδες. Κι αν νομίζετε ότι είναι πολύ σπάνιο και δεν θα συμβεί σε εσάς, μάθετε ότι ένας στους δύο ενήλικες παρουσιάζει αυτά τα σημάδια!

Μπορείτε, βέβαια να πάρετε σοβαρά την περιποίηση της επιδερμίδας του κεφαλιού. Η φροντίδα των μαλλιών ξεκινάει από το τριχωτό της κεφαλής, κι όπως και η επιδερμίδα στο υπόλοιπο σώμα μας, χρειάζεται φροντίδα. Ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής διασφαλίζει ότι η τρίχα θα αναπτυχθεί σε ένα υγιές περιβάλλον, ώστε να δείχνει όσο πιο όμορφη γίνεται.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Το Head & Shoulders καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα που όλοι μας παράγουμε καθημερινά και προσφέρει αξεπέραστη προστασία από την πιτυρίδα (Με συχνή χρήση. Σε σύγκριση με τα κοινά αντιπιτυριδικά σαμπουάν, δηλαδή εκείνα που δεν περιέχουν selenium/δισουλφίδιο σεληνίου) καθώς καταπολεμά 5 σημάδια πιτυρίδας: Νιφάδες, Φαγούρα, Ξηροδερμία, Τράβηγμα, Λιπαρότητα. To Hydrazinc είναι η τεχνολογία που δίνει αντιπιτυριδικά οφέλη από το πρώτο λούσιμο, και περιορίζει την ανάπτυξη του μύκητα  malassezia globosa. Τέλος, χάρη στα συστατικά περιποίησης και φροντίδας που περιέχει δίνει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω