Θέλετε ονειρεμένο χρώμα στα μαλλιά σας

Θέλετε ονειρεμένο χρώμα στα μαλλιά σας;

Θέλετε ονειρεμένο χρώμα στα μαλλιά σας


1) Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και της ταιριάζουν διαφορετικά χρώματα. Για να βρούμε την ιδανική απόχρωση θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το χρώμα της επιδερμίδας, των ματιών, το στυλ, το φυσικό τόνο μαλλιών μας και την ποιότητά τους. Για παράδειγμα, εάν έχετε πολύ σκούρα επιδερμίδα και πολύ σκούρα μάτια, θα πρέπει να αποφεύγετε τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σας κοκκινίζει, θα πρέπει να αποφεύγετε τις πολύ κόκκινες αποχρώσεις.  Αν δυσκολεύεστε  να επιλέξετε απόχρωση, μπορείτε να διαλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις που φαίνονται φυσικές και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος.

2) Τα φρύδια τα ανοίγουμε ανάλογα με τον τόνο των μαλλιών. Αν έχουμε επιλέξει ανοιχτές αποχρώσεις για τα μαλλιά μας και τα φρύδια παραμένουν σκούρα θα πρέπει να τα ‘’ξανοίξουμε’’  1-2 τόνους . Ακόμα και σε σκούρα μαλλιά, τα φρύδια βάφονται ακόμα πιο ανοιχτά. Έτσι θα φωτίσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας.

3) Το χρώμα δεν έχει ηλικία. Υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας ότι τα πολύ έντονα χρώματα ταιριάζουν σε πολύ νεαρές ηλικίες αλλά αυτό μπορεί να τροποποιηθεί από έναν έμπειρο τεχνίτη όπου κάνει συνδυασμούς με καταπληκτικά αποτελέσματα. Ωστόσο, όσο μεγαλώνουμε δεν επιλέγουμε πολύ σκούρες και πολύ σαντρέ αποχρώσεις, αλλά φωτεινές αποχρώσεις που δείχνουν φυσικότητα και εσωτερικές λάμψεις που αντανακλούν στο δέρμα μας και μας κάνουν να λάμπουμε πραγματικά!

4) Ανάλογα με τη φυσική σας βάση, για να πετύχετε το χρώμα το οποίο θα εφαρμόσετε η ίδια, θα πρέπει να διαλέξετε 1-2 τόνους πιο ανοιχτό ή 1-2 τόνους πιο σκούρο από το φυσικό σας. Οι έντονες και δραστικές αλλαγές θα πρέπει να εφαρμόζονται στο κομμωτήριο γιατί χρειάζονται ειδικές τεχνικές και υλικά τα οποία πρέπει να εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνίτες.

 

5) Το μυστικό είναι στην επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας, στη σωστή επανάληψης της βαφής και στην ενυδάτωση  των μαλλιών με  leave on προϊόντα (ειδικά για βαμμένα μαλλιά) γιατί το επόμενο χρώμα (όταν η τρίχα διατηρείται στα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας) απορροφάται ιδανικά, δεν ξεθωριάζει και έχει διάρκεια και αντοχή.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

6) Για να διατηρήσετε τον ωραίο τόνο του χάλκινου, το λαμπερό του ξανθού και τον υγιή τόνο του καστανού, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με την κατάλληλη σειρά προϊόντων για βαμμένα μαλλιά.

7) Καταρχήν, κάθε γυναίκα θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν ειδικό όσον αφορά την προσέγγιση του χρώματος που επιθυμεί. Μπορεί να έχουμε την καλύτερη βαφή μαλλιών, όμως, πρέπει και οι γυναίκες που βάφονται μόνες τους να είναι ενημερωμένες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι α) ένα βαμμένο μαλλί δεν μπορεί να ανοίξει με βαφή β) μπορούμε να σκουρύνουμε τα μαλλιά μας ή να τα βάψουμε στον ίδιο τόνο ή ακόμα και να αλλάξουμε αποχρώσεις στον ίδιο τόνο γ) δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε ολοκληρωτική βαφή εάν δεν είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Καλύτερα να δοκιμάσουμε σε μια μικρή τούφα εσωτερική για να δούμε εάν μας ικανοποιεί.

8) Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προστατευτικό gel στο μέτωπο, κοντά στα αυτιά και στον αυχένα. Για τη σωστή εφαρμογή της βαφής απλώστε τη βαφή με το ειδικό πινέλο κάνοντας λεπτά χωρίσματα. Εφαρμόστε πρώτα στις ρίζες και μετά στα μήκη και στις άκρες.

Εάν τα μαλλιά σας είναι εντελώς φυσικά (μη βαμμένα) να ξεκινήστε πρώτα εφαρμόζοντας τη βαφή στα μήκη και στις άκρες και στη συνέχεια στις ρίζες. Θα πρέπει να τηρείται ακριβώς ο χρόνος παραμονής και οι οδηγίες χρήσεως και να μην αφήνουμε τη βαφή παραπάνω από το προβλεπόμενο χρόνο. Όταν έχουμε λευκά χρησιμοποιούμε ίση ποσότητα βάσης και ίση ποσότητα επιθυμητής απόχρωσης για σωστή κάλυψη. Για αποτέλεσμα με διάρκεια ενυδατώνουμε τα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο με leave on προϊόντα και επαναλαμβάνουμε το χρώμα κάθε μήνα για ζωηρό αποτέλεσμα.

9) Κάθε εποχή έχει τις δικές της χαρακτηριστικές τάσεις που τη στιγματίζουν. Οι φετινές τάσεις αντανακλούν ηρεμία, γαλήνη, αρμονία και ξεκούραστο δέρμα. Ξανθό πολύ ανοιχτό της πούδρας, ξανθό ασημί και από την άλλη σκούρες και ουδέτερες ματ ψυχρές αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλους τους τύπους δέρματος. Δεν λείπουν όμως από τις πασαρέλες οι minimal, χάλκινες & ροδακινί αποχρώσεις. Κρυμμένες αποχρώσεις αποκαλύπτονται διακριτικά μέσα από υπέροχες πλεξούδες, στιλάτες αλογοουρές με χωρίστρες είτε στο πλάι είτε στη μέση και χαμηλά minimal σινιόν υποδέχονται τον φετινό χειμώνα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω