Τα αέρινα μαλλιά, μας δίνουν αυτοπεποίθηση

Τα αέρινα μαλλιά, μας δίνουν αυτοπεποίθηση

Αφήστε να φυσήξει καινούργιος αέρας στα μαλλιά σας και χαρείτε κάθε στιγμή.


Τα μαλλιά είναι ένα από τα βασικά ατού της γυναικείας παρουσίας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας. Όταν τα νιώθετε να κινούνται απαλά πάνω στους ώμους σας, αισθάνεστε υπέροχα και οι γύρω σας το αντιλαμβάνονται.

Το να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό. Κάνει την παρουσία σας αισθητή στο χώρο και τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σας. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε τα μαλλιά σας μαζεμένα επειδή είναι βαριά και χωρίς κίνηση. Άλλωστε, αναδεικνύεται το κούρεμα και το χτένισμα σας, αν τα μαλλιά είναι ανάλαφρα και λαμπερά.

Το μυστικό για να το πετύχετε είναι η χρήση των σωστών προϊόντων και με το σωστό τρόπο εφαρμογής.  Τότε μόνο μπορείτε να τα ξεμπερδέψετε χωρίς κόπο και να τους δώσετε μια ανάλαφρη αίσθηση, ακόμα κι αν είναι μακριά, πυκνά, σγουρά ή δύσκολα. Το ευχάριστο άρωμα και η υφή των προϊόντων που χρησιμοποιείτε μεγιστοποιούν την ευχαρίστηση και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να σας τα χαρίσει η σειρά Pantene Pro-V Αqua Light, και ειδικά το Conditioner Pantene Pro-V Αqua Light, που, χάρη σε καινοτόμα συστατικά και στην τεχνολογία Clean Rinse, τα αφήνει απόλυτα ανάλαφρα και αέρινα, χωρίς ίχνος «βάρους».

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω