Στρες και επιδείνωση της πιτυρίδας

Στρες και επιδείνωση της πιτυρίδας

Το στρες μπορεί να εντείνει το πρόβλημα της πιτυρίδας εκεί που δεν το περιμένετε – μάθετε γιατί, αλλά και πώς μπορείτε να αποτρέψετε την επιδείνωση της πιτυρίδας.


Το στρες από μόνο του δεν προκαλεί πιτυρίδα – η πιτυρίδα προκαλείται από έναν μύκητα, τον Malassezia globosa, που απαντάται στο τριχωτό της κεφαλής κάθε ανθρώπου.

Έχει αποδειχθεί όμως ότι τα συμπτώματα του στρες επιδεινώνουν το πρόβλημα της πιτυρίδας.

Υπάρχουν πολλά συμπτώματα που σχετίζονται με το στρες και κάποια από αυτά μπορεί να οδηγήσουν στην επιδείνωση της πιτυρίδας. Κάποια από αυτά είναι:

Έξαψη και εφίδρωση
Αυτοί οι παράγοντες ευνοούν την ανάπτυξη του Malassezia που προκαλεί πιτυρίδα.

Ορμονικές αλλαγές 
Ο Malassezia globosa διασπά τα έλαια (το λεγόμενο σμήγμα) του τριχωτού της κεφαλής, οδηγώντας σε απολέπιση των κυττάρων του δέρματος και εμφάνιση πιτυρίδας.

Η παραγωγή σμήγματος ελέγχεται από τις ορμόνες. Έτσι, όταν το στρες μεταβάλλει την ορμονική ισορροπία μπορεί να προκαλέσει αυξημένη παραγωγή σμήγματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Malassezia globosa να διασπά περισσότερα έλαια και έτσι να εμφανίζονται περισσότερες νιφάδες.

Αποτρέψτε την επιδείνωση της πιτυρίδας, παρά το στρες 
Αν βιώνετε αγχωτικές και πιεστικές καταστάσεις, η πιθανότητα επιδείνωσης της πιτυρίδας θα σας προκαλέσει περισσότερη ανησυχία.

Φροντίστε λοιπόν να αποκλείσετε αυτή την πιθανότητα – χρησιμοποιείτε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας τακτικά και θα απαλλαγείτε από τις νιφάδες, ενώ ταυτόχρονα θα αποτρέψετε την επανεμφάνισή τους.

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα σαμπουάν Head & Shoulders δεν απομακρύνουν απλώς την πιτυρίδα, αλλά επιπλέον προστατεύουν από την επανεμφάνισή της στο μέλλον. Ενεργούν αποτρέποντας τη δράση του μύκητα Malassezia globosa και, με τακτική χρήση, εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία για τα μαλλιά σας.

Το Head & Shoulders σάς βοηθά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της πιτυρίδας. Αν όμως πιστεύετε ότι υποφέρετε από χρόνιο στρες, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω