Στις γιορτές, ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ

Στις γιορτές, ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ!

Ανακαλύψτε το μυστικό που θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν τις γιορτινές μέρες!


Αν φέτος στην κορυφή της λίστας με την προετοιμασία της εμφάνισής σας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το βράδυ του Ρεβεγιόν έχετε βάλει στόχο να λάμψετε με ένα ξεχωριστό χτένισμα, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Αλλά έχετε σκεφτεί για την υγεία των μαλλιών σας που μπορεί να σας δώσει πλούσιες και λαχταριστές μπούκλες; Για μαλλιά που τραβούν την προσοχή τις γιορτές, προσθέστε στη λίστα σας και μία ανανέωση της περιποίησης των μαλλιών σας.

Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από το να πλησιάζει η γιορτινή βραδιά και να έχετε στα μαλλιά σας ένα όμορφο χτένισμα ή έναν κομψό κότσο για τον οποίο είστε περήφανη.

Το να είστε στα καλύτερά σας μπορεί να σας δώσει extra αυτοπεποίθηση, να είστε ο εαυτός σας και να χαλαρώσετε.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το τέλος της βραδιάς, το χτένισμά σας θα κλέψει την παράσταση και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη!

Όμως η θερμότητα από το styling και οι βαφές μπορούν να φέρουν την καταστροφή στα μαλλιά σας! Και κανείς δεν θέλει να έχει άτονα, μπερδεμένα μαλλιά.

Για αυτό το Pantene θέλει οι γυναίκες να ξέρουν ότι μόνο τα πιο υγιή μαλλιά λάμπουν.

 

Ανεξαρτήτως του χτενίσματος που θέλετε να κάνετε, τα υγιή μαλλιά το κάνουν καλύτερα!

Γνωρίζατε ότι τα κατεστραμμένα μαλλιά φριζάρουν 10 φορές περισσότερο με την υγρασία; Γνωρίζατε ότι «βαραίνουν» 3 φορές γρηγορότερα από τα υγιή μαλλιά;

Θέλετε ο καινούριος χρόνος να σας «βρει» με τα φριζαρισμένα μαλλιά σας που «πετούν»! Μόνο τα μαλλιά που είναι υγιή στο εσωτερικό τους μπορούν να παραμείνουν απαλά στο άγγιγμα, με όγκο και χωρίς φριζάρισμα, από το πρώτο σας ποτό μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Αντίθετα με άλλα προϊόντα που δρουν μόνο στο εξωτερικό 5% των ινών της τρίχας, η σύνθεση του νέου Pantene Pro-V conditioner με Ιστιδίνη, μπαίνει βαθιά μέσα στο θύλακα της τρίχας- στο κυτταρικό επίπεδο- για να δράσει στο υπόλοιπο 95%. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η Ιστιδίνη μειώνει την καταστροφή της τρίχας, χαρίζοντάς σας υγιή μαλλιά μέσα και έξω.

 

Συμβουλή του Ειδικού:

Για μαλλιά κατάλληλα για τις γιορτινές μέρες, δημιουργήστε ένα χτένισμα που μπορεί εύκολα να μετατραπεί από πρωινό σε βραδινό. Απλώς, κάντε το πρωί τα μαλλιά σας πλεξίδα και τυλίξτε τα σε ένα κότσο. Το βράδυ αφήστε τα ελεύθερα και θα έχετε πλούσια κυματιστά μαλλιά, πριν τη μεγάλη σας έξοδο.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω