Προστασία του τριχωτού της κεφαλής για μια ζωή

Προστασία του τριχωτού της κεφαλής για μια ζωή!

Η «εύκολη λύση» με χρήση αντιπιτυριδικών σαμπουάν μπορεί να βοηθά στην απομάκρυνση των λευκών νιφάδων, δεν αποτρέπει όμως την επανεμφάνιση της πιτυρίδας.


Για να ξεφορτωθείτε τις λευκές νιφάδες μια για πάντα, πρέπει επίσης να εξασφαλίσετε την προστασία του τριχωτού της κεφαλής από περιβαλλοντικούς παράγοντες με τους οποίους έρχεστε σε επαφή σε καθημερινή βάση.

Ακριβώς αυτό κάνει η μοναδική, κατοχυρωμένη σύνθεση των σαμπουάν Head & Shoulders. Σε αντίθεση με άλλα σαμπουάν, η σύνθεση αυτή υποβλήθηκε σε δοκιμές και βελτιστοποιήθηκε μέσω περισσότερων από 200 κλινικών μελετών και περιέχει μια μοναδική μορφή ψευδάργυρου ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ενισχύει την προστασία κατά της πιτυρίδας όλο το 24ωρο.

Πώς λειτουργεί η προστατευτική ασπίδα

Το Head & Shoulders δρα σαν αόρατη προστατευτική ασπίδα ενάντια στους παράγοντες που προκαλούν ερεθισμό της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και οι οποίοι επιδεινώνουν την πιτυρίδα.

Ο ανθρακικός ψευδάργυρος εξουδετερώνει τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες, εμποδίζοντάς τους να επηρεάσουν το τριχωτό της κεφαλής.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας με Head & Shoulders, ενισχύετε την προστασία των μαλλιών σας και διατηρείτε την άμυνα του τριχωτού της κεφαλής ενάντια στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε άφοβα να περπατάτε στη ζέστη, να παίζετε τα αγαπημένα σας σπορ ή να κάνετε ποδήλατο σε πολυσύχναστους δρόμους, χωρίς να ανησυχείτε για την επανεμφάνιση της πιτυρίδας.

Μια ζωή χωρίς πιτυρίδα; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει – απλώς προστατεύστε την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας καθημερινά το Head & Shoulders και απολαύστε μια ζωή με όμορφα μαλλιά, χωρίς πιτυρίδα.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω