Πώς καταλαβαίνουμε ότι τα μαλλιά μας γερνάνε;

Πώς καταλαβαίνουμε ότι τα μαλλιά μας γερνάνε;

Η καταπολέμηση της γήρανσης γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για τη διατήρηση της καλής μας εμφάνισης – ακόμα και για τα μαλλιά μας. Ποιες είναι όμως οι αιτίες της γήρανσης των μαλλιών και ποια τα σημάδια της; Μάθετε περισσότερα εδώ.


Αιτίες και σημάδια της γήρανσης των μαλλιών

Όμορφα, ορατά υγιή μαλλιά με ζωντάνια και λάμψη – ποια γυναίκα δεν θα το ήθελε αυτό; Ωστόσο, λίγο μετά τα σαράντα οι περισσότεροι από εμάς, γυναίκες και άντρες, πρέπει να ενισχύσουμε λίγο τη Μητέρα Φύση, καθώς τα μαλλιά μας γερνάνε σταδιακά. Υπάρχουν αρκετά σημάδια για να καταλάβουμε ότι τα μαλλιά μας έχουν αρχίσει να γερνούν:

 

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα
  • Ένα από τα πιο προφανή σημάδια της γήρανσης είναι οι γκρίζες τρίχες. Ο λόγος είναι η μείωση της παραγωγής των χρωστικών ουσιών που δίνουν στα μαλλιά μας το φυσικό τους χρώμα.
  • Πολλά αλλάζουν επίσης και στο τριχωτό της κεφαλής: η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται με αποτέλεσμα να μειώνεται και η παροχή αίματος και θρεπτικών ουσιών στις ρίζες των μαλλιών.
  • Επιπλέον, οι σμηγματογόνοι αδένες του τριχωτού επιβραδύνουν την παραγωγή τους, προσφέροντας λιγότερο αποτελεσματική προστασία και ενυδάτωση. Έτσι, το τριχωτό της κεφαλής γίνεται πιο ευαίσθητο και πιο ξηρό: το σαμπουάν μπορεί να αφήνει πλέον μια ενοχλητική αίσθηση ή φαγούρα, ακόμα κι αν δεν μας δημιουργούσε κανένα πρόβλημα μέχρι τότε.
  • Από την ηλικία των σαράντα και μετά οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας έχουν επιπτώσεις και στα μαλλιά: καθώς πέφτουν σιγά-σιγά τα επίπεδα των οιστρογόνων, τα μαλλιά αδυνατίζουν και χάνουν τον όγκο τους και την ελαστικότητά τους.
  • Μπορεί να γίνουν πιο ξηρά, να κάνουν ψαλίδα ή στην χειρότερη περίπτωση να γίνουν εύθραυστα. Άλλα σημάδια των γερασμένων μαλλιών είναι η άγρια και θαμπή τους όψη. Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των γερασμένων μαλλιών. Η νέα σειρά Pantene Pro-V Expert Collection Age Defy θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος στη μάχη με τον χρόνο. Γιατί, αψηφώντας το χρόνο μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται μέχρι και 10 χρόνια νεότερα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τη γήρανση των μαλλιών, όπως δεν υπάρχει και κάτι που να μας προστατεύει γενικά από το να μεγαλώνουμε. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενισχύσουμε τη Μητέρα Φύση με τα σωστά προϊόντα για να έχουμε μεταξένια μαλλιά όλο ζωντάνια ακόμα και σε πιο ώριμες ηλικίες.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω