Πλούσιες μπούκλες που διαρκούν!

Πλούσιες μπούκλες που διαρκούν!

Όσες από εμάς δεν είχαμε την τύχη να έχουμε φυσικά σπαστά μαλλιά μπορούμε τουλάχιστον να καταφύγουμε σε μερικά απλά κόλπα για να αποκτήσουμε!


Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αποκτήσετε εντυπωσιακές μπούκλες σε χρόνο μηδέν.

Το σωστό κόψιμο μετράει

Το πλούσιο, κυματιστό look προϋποθέτει το κατάλληλο κούρεμα. Οι μπούκλες δείχνουν πιο εντυπωσιακές στις γυναίκες με μακριά έως πολύ μακριά μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τα μαλλιά σας σε μακριά χωρίσματα ώστε οι μπούκλες να έχουν πιο καθαρές γραμμές.

Επενδύστε στη σωστή φροντίδα μαλλιών

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα δεν μπορούν να αναδείξουν τις μπούκλες, κι ακόμη κι αν καταφέρετε να τα σγουρύνετε, το αποτέλεσμα θα θυμίζει περισσότερο κακότεχνη φωλιά πουλιών παρά τις ρετρό μπούκλες της αγαπημένης σας ντίβας της μεγάλης οθόνης. Εάν έχετε ήδη ψαλίδα, επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για να απαλλαγείτε από αυτή και χρησιμοποιείστε τη σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία για να μην ξαναδείτε τα μαλλιά σας ταλαιπωρημένα.   

Προετοιμάστε τα μαλλιά από την προηγούμενη νύχτα

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Εξοικονομήστε χρόνο και κάντε τις μπούκλες σας να διαρκέσουν περισσότερο, προετοιμάζοντας τα μαλλιά σας από την προηγούμενη νύχτα. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πλεξίδα πριν κοιμηθείτε – αν είναι λίγο νωπά ακόμη καλύτερα – ώστε να ξυπνήσετε με κυματιστά μαλλιά που θα κρατήσουν καλύτερα τις μπούκλες και θα έχουν μεγαλύτερο όγκο μετά το πέρασμα με το ψαλίδι.

Διαλέξτε το σωστό ψαλίδι για μπούκλες

Ο κανόνας λέει ότι όσο πιο δύσκολο είναι να μείνουν τα μαλλιά σας σγουρά, τόσο μικρότερο θα πρέπει να είναι το ψαλίδι. Εάν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια, δοκιμάστε κυλίνδρους 18-22mm για να δημιουργήσετε μικρές μπούκλες. Έτσι, ακόμη κι όταν οι μπούκλες αρχίσουν να χαλαρώνουν και να ισιώνουν, τα μαλλιά σας θα εξακολουθούν να δείχνουν κυματιστά. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σπαστά ή κρατάνε καλύτερα τις μπούκλες, μπορείτε να πειραματιστείτε με μεγαλύτερους κυλίνδρους.

Στερεώστε τα μαλλιά με τσιμπιδάκια

Εάν τα μαλλιά σας αρνούνται πεισματικά να μείνουν σγουρά, δοκιμάστε το παρακάτω έξυπνο κόλπο. Μερικές φορές τα μαλλιά ισιώνουν επειδή ανοίγουμε το ψαλίδι προτού τα σετάρει η θερμότητα. Δοκιμάστε να στερεώνετε κάθε τούφα στο κεφάλι σας με τσιμπιδάκια όταν τα βγάζετε από το ψαλίδι, διατηρώντας την μπούκλα που σχηματίστηκε. Αφού τελειώσετε όλα τα μαλλιά, ρίξτε άφθονο hairspray Pantene Τέλειες Μπούκλες και αφαιρέστε με προσοχή τα τσιμπιδάκια. Περάστε απαλά τα μαλλιά με τα δάχτυλα και απολαύστε πλούσιες, ελαστικές μπούκλες να χύνονται στην πλάτη σας σαν καταρράκτης.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω