ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!

Τώρα τις γιορτές πειραματιστείτε και κάνετε τα μαλλιά σας υπέροχα

Οι γιορτές ενδείκνυνται για γέλια, χαρές, ευτυχισμένες στιγμές, δώρα και… πειραματισμούς σε ό,τι αφορά στην πιο λαμπερή εμφάνιση της χρονιάς!


Μία εμφάνιση για να είναι λαμπερή χρειάζεται και εντατική φροντίδα των μαλλιών μας!

Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείτε και να νιώσετε σαν καινούρια εν όψει του νέου έτους δεν είναι άλλος από το να χαρίσετε στον εαυτό σας το look που πάντα επιθυμούσατε! Εσείς βάλτε τη φαντασία και οι εντατικές μάσκες μαλλιών Herbal Essences Intensives αναλαμβάνουν να τα δυναμώσουν ώστε να είναι έτοιμα για όλα!

Εάν έχετε πρόβλημα με τις άκρες σας, είναι αδύναμες και γεμάτες ψαλίδα δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τη σειρά ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΕΣ! Τα μαλλιά σας θα είναι γερά και το χτένισμα θα είναι μόνο θέμα φαντασίας!

Εάν έχετε όμορφα και ίσια μαλλιά, αλλά ξηρά και ταλαιπωρημένα, η σειρά ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ είναι η κατάλληλη για σας! Θα φέρει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά σας… πραγματικά στα ίσια τους! Πάρτε πιστολάκι και συνεχίστε με τα μαλλιά σας στον ίσιο δρόμο!

Για τη λαμπερή μέρα των Χριστουγέννων η σειρά ΜΑΛΛΙ ΛΑΜΨΕ θα αναδείξει τη λάμψη των μαλλιών σας! Φυσικά για λάμψη και ενυδάτωση υπάρχει και η μάσκα ΜΑΛΛΙΑ ΞΕΔΙΨΑΣΤΕ που μετατρέπει τα μαλλιά σε καμβά έτοιμο να δεχτεί την επόμενη έμπνευσή σας!

Η σειρά Herbal Essences έχει φυσικά φροντίσει και για τα εύθραυστα μαλλιά με τη σειρά ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΡΑ που χαρίζει στα μαλλιά την άμυνα που χρειάζονται ώστε να δέχονται με ευχαρίστηση τους πειραματισμούς σας! Τέλος αν αναρωτιέστε με ποιο χρώμα στα μαλλιά σας σκέφτεστε να λάμψετε αυτές τις γιορτές, με τη μάσκα ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ, όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε θα το κρατήσετε τόσο λαμπερό, όσο υπήρξε την πρώτη μέρα της βαφής!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω