Πάρτε το spa στο σπίτι

Πάρτε το spa στο σπίτι

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να υπήρχε ένας διακόπτης που κλείνοντάς τον κάθε είδους προβλήματα να έμπαιναν… σε αναμονή! Εν αναμονή της εφεύρεσης αυτού του κουμπιού, όμως, υπάρχει ένας τρόπος χαλάρωσης από όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινά!


Λέγεται SPA μάλλον γιατί η πολυτέλειά του είναι πολύ… ΣΠΑνια!

Πώς μπορείτε να ζήσετε μια εμπειρία spa σπίτι σας; Καλή ερώτηση! Και ιδού η απάντηση!

Μουσική

Είναι η καλύτερη ηχομόνωση από τα προβλήματα της ζωής! Προτείνουμε να ακούσετε την αγαπημένη σας, αρκεί να μην είναι heavy metal που δεν ταιριάζει πολύ με τη χαλάρωση!

Φωτισμός

Αν δεν έχετε την πολυτέλεια του ήλιου, στραφείτε στα κεριά! Όσο πιο πολλά και όσο πιο μυρωδικά, τόσο καλύτερα! Κρατήστε τα μακριά από τις πετσέτες και τα μαλλιά σας, όμως, καλού κακού!

Παρελκόμενα

Κι όμως, υπάρχουν κι αυτά και παίζουν το ρόλο τους! Είναι το τηλέφωνο, σταθερό και κινητό, η τηλεόραση και οι γείτονες! Εντάξει, για τους τελευταίους δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, όμως ό,τι έχει κουμπί off καλό είναι να απενεργοποιηθεί. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να χαλαρώσει, να ηρεμήσει…

Κλείστε το όλο τελετουργικό με ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι καθώς λούζεστε με το απίθανο Pantene Pro-V Spa που είναι εμπνευσμένο από τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης που θα βρείτε εκεί. Μόνο που το Pantene Pro-V Spa είναι δίπλα σας! Κάθε μέρα! Καλή σας απόλαυση!

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω