Όταν τριτώνει το κακό...

Όταν τριτώνει το κακό...

Λένε πως μία μαύρη γάτα ή ένας σπασμένος καθρέφτης είναι γρουσουζιά. Χιλιάδες ρήσεις περνάνε από γενιά σε γενιά εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιες από τις οποίες είναι απλά δεισιδαιμονίες.


Συνηθίζουμε να λέμε πως «θα τριτώσει το κακό», σωστά; Δυστυχώς, σε ό,τι αφορά στα θέματα της κεφαλής μας ισχύει και όπου εμφανίζεται η ευαισθησία στο τριχωτό της κεφαλής, φέρνει συνήθως μαζί τρεις πολύ καλές της φίλες την πιτυρίδα, τη φαγούρα και την ξηροδερμία!

Η πιτυρίδα είναι τόσο διάσημη που δεν χρειάζεται συστάσεις! Βρίσκεται στο πιο ακατάλληλο μέρος (στους ώμους σας) την πιο ακατάλληλη στιγμή. Για την εμφάνισή της ευθύνεται η γήρανση των κυττάρων του τριχωτού της κεφαλής και για την εξαφάνισή της, το Head & Shoulders! Η μεγάλη του πείρα στην αντιμετώπισή της είναι κάτι που σίγουρα μπορείτε να εμπιστευτείτε! Όχι μόνο θα καταπολεμήσει αποτελεσματικά την πιτυρίδα σας, αλλά και θα ευχαριστήσει την όσφρησή σας!

Η ξηροδερμία, έχει την κακή συνήθεια να εμφανίζεται απρόσκλητη σε οποιαδήποτε ηλικία ή εποχή με μοναδική δικαιολογία την αφυδάτωση του δέρματος. Αφήνει πίσω της ενοχλητικές νιφάδες. Πώς αντιμετωπίζονται; Με Head & Shoulders που υπόσχεται άμεση ανακούφιση!

Τέλος, η φαγούρα είναι δυσάρεστο συναίσθημα, σας φέρνει σε δύσκολη θέση και είναι σίγουρο ότι η παρουσία της σας χαλάει τη διάθεση! Είναι πιθανόν να οφείλεται στο άγχος της καθημερινότητας, αλλά αν καθημερινότητα δεν μπορεί να αλλάξει. Το νέο Head & Shoulders σαμπουάν με ευκάλυπτο, ανακουφίζει άμεσα από την φαγούρα, χάρη στην απαλή μαλακτική σύνθεσή του που αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ένα ευχάριστο άρωμα ευκαλύπτου!

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω