Όμορφα μαλλιά - ακόμη και το χειμώνα!

Όμορφα μαλλιά - ακόμη και το χειμώνα!

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ο ζεστός αέρας της κεντρικής θέρμανσης, καθώς και το συχνό στέγνωμα με το πιστολάκι ξηραίνουν τα μαλλιά προκαλώντας κνησμό ή πιτυρίδα και κάνοντας τα να δείχνουν εύθραυστα.


Κάντε τα μαλλιά σας να λάμπουν ακόμη και το χειμώνα! Ακολουθήστε τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές περιποίησης:

Μην βγαίνετε ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά, καθώς τα μαλλιά σας μπορεί να παγώσουν και να σπάσουν.

Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από πολλή ενυδάτωση, ειδικά το χειμώνα. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήστε προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση στα μαλλιά σας τους κρύους μήνες του χρόνου όπως η σειρά του Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία.

Απλώστε κρέμα μαλλιών μετά από κάθε λούσιμο. Χρησιμοποιήστε όμως μόνο όση χρειάζεστε - η υπερβολική ποσότητα μπορεί να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά και να τα βαρύνει. Σας προτείνουμε το Conditioner της σειράς του Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία που βοηθά στην αποκατάσταση της δύναμης της τρίχας*.

Για επιπλέον λάμψη ξεβγάλτε την κρέμα μαλλιών όσο καλύτερα μπορείτε, χρησιμοποιώντας κρύο νερό μέχρι τα μαλλιά σας να τρίζουν από καθαριότητα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα υπολείμματα έχουν απομακρυνθεί.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θεραπείες που βοηθούν τη λάμψη των μαλλιών σας, όπως τη μάσκα εντατικής αναδόμησης 2 λεπτών.

Όταν βγαίνετε έξω, φορέστε ένα μαντίλι ή καπέλο, για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον αέρα και το κρύο. Προκειμένου να κυκλοφορεί το αίμα στο τριχωτό της κεφαλής, δεν θα πρέπει να τα φοράτε πολύ σφιχτά.

Μην τρίβετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο, καθώς αυτό αγριεύει τον θύλακα της τρίχας και τα μαλλιά σας θα δείχνουν εύθραυστα. Καλύτερα: Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.

*ενάντια στη φθορά από το styling

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα