Ολική επαναφορά

Ολική επαναφορά

Ο ήλιος και η θάλασσα άφησαν το σημάδι τους στα μαλλιά σας; Εποχή για επανόρθωση, με tips και προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να τα διατηρήσετε λαμπερά και υγιή, όλο το χρόνο.


Η νούμερο ένα κίνηση φροντίδας για τα μαλλιά, όσο ακόμα ο ήλιος καίει, είναι ίδια με αυτή για το δέρμα σας: εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία, ειδικά αν έχετε κάνει χρώμα ή ανταύγειες. Θυμηθείτε το αντηλιακό μαλλιών κάθε φορά που βρίσκεστε σε έντονες συνθήκες έκθεσης μέσα στη χρονιά, όπως στο βουνό, στα χιόνια, κ.λπ.

Για τη φθορά που έχει ήδη προκληθεί, προτιμήστε μία σειρά εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης, όπως το νέο Pantene Repair & Protect, που μπορεί να επανορθώσει τη ζημιά στην τρίχα μέχρι και 90%. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και φροντίστε το δέρμα του τριχωτού χτενίζοντας με βούρτσα με φυσική τρίχα, που ουσιαστικά κάνει απολέπιση και μασάζ.

Πολύ σημαντική για την υγεία των μαλλιών, όμως, είναι και η διατροφή σας. Τα αμύγδαλα, τα αποξηραμένα φρούτα και οι πρωτεϊνούχες τροφές (κρέας, φακές, γιαούρτι, κ.ά.) είναι πηγή ενέργειας για την τρίχα. Φροντίστε να τα εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα διατροφής.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Αν κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά σας φανούν άτονα, δοκιμάστε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή/και να... χαλαρώσετε! Το στρες φαίνεται ότι είναι μια από τις κύριες αιτίες για την τριχόπτωση και τη φθορά της τρίχας – ένας ακόμα καλός λόγος να μάθετε να το διαχειρίζεστε!

Τέλος, «ξεφορτωθείτε» τις κατεστραμμένες άκρες και αφήστε το υγιές στέλεχος της τρίχας των μαλλιών σας να αναδειχθεί και να κάνει το κούρεμα σας ξεχωριστό. Εμπιστευθείτε τον κομμωτή σας και μην γίνεστε δέσμιοι του μήκους, όταν αυτό δεν συνοδεύεται από υγιή εμφάνιση των μαλλιών.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω