Νέο Head & Shoulders: τόσο καλό όσο ένα κορυφαίο σαμπουάν περιποίησης

Νέο Head & Shoulders: τόσο καλό όσο ένα κορυφαίο σαμπουάν περιποίησης

Μπορεί ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας να φροντίζει τα μαλλιά σας όπως ένα κορυφαίο σαμπουάν περιποίησης; Το νέο Head & Shoulders τριπλής δράσης μπορεί!


Οι μέρες που πιστεύαμε ότι τα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας είναι «εχθρικά» για τα μαλλιά αποτελούν οριστικά παρελθόν χάρη στο νέο μας σαμπουάν που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο δημοφιλή σαμπουάν περιποίησης.

Είναι το αποτέλεσμα της αναβάθμισης που έγινε σε όλα μας τα σαμπουάν με τη μορφή μιας νέας σύνθεσης τριπλής δράσης, που έρχεται να προστεθεί στη γνωστή προστασία κατά της πιτυρίδας που προσφέρει το Head & Shoulders1.

Καθαρισμός, προστασία, ενυδάτωση – ο νέος τρόπος για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής

Η αναβαθμισμένη σύνθεση είναι εμπνευσμένη από κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και φροντίζει την επιδερμίδα του κεφαλιού σας σε 3 βήματα:

  • Καθαρίζει – περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν τις νιφάδες της πιτυρίδας και τη λιπαρότητα, χαρίζοντας στα μαλλιά σας μοναδική αίσθηση καθαριότητας
  • Προστατεύει – η νέα σύνθεση με ιχνοστοιχεία παρέχει διαρκή προστασία στα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τη φθορά που προκαλεί η πιτυρίδα μεταξύ των λουσιμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι ιδανικές συνθήκες για την υγιή ανάπτυξή τους
  • Ενυδατώνει – η άμεση μαλακτική του δράση αφήνει τα μαλλιά σας λεία και απαλά, ενώ τα ιχνοστοιχεία περιποιούνται την επιδερμίδα του κεφαλιού σας «κλειδώνοντας» περισσότερη υγρασία στο εσωτερικό της

Πιο ευχάριστο στη χρήση σαμπουάν, πιο αποτελεσματικός έλεγχος της πιτυρίδας

Τα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας είναι αποτελεσματικά, αρκεί να τα χρησιμοποιεί κανείς! Στο παρελθόν, πολλοί απέφευγαν να τα χρησιμοποιούν ή δεν τα χρησιμοποιούσαν αρκετά συχνά ώστε να αποτρέψουν την επανεμφάνιση της πιτυρίδας. 

Παράλληλα απογοητεύονταν γιατί τα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας ήταν «εχθρικά» προς τα μαλλιά τους, καθώς άφηναν μια αίσθηση ξηρότητας.

Γι’ αυτό λοιπόν, ένα καλό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας δεν πρέπει να περιορίζεται στην καταπολέμηση των νιφάδων. 

Το νέο Head & Shoulders τριπλής δράσης ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε για τα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει ιχνοστοιχεία που είναι 8 φορές μικρότερα και λεπτότερα από το παρελθόν. 

Χάρη σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή, το Head & Shoulders προσφέρει τον πλούσιο αφρό, το ευκολοχτένιστο αποτέλεσμα και τα υγιή, ενυδατωμένα μαλλιά που περιμένει κανείς από σαμπουάν περιποίησης...συν κάτι ακόμη που δεν μπορούν να προσφέρουν τα σαμπουάν περιποίησης: μαλλιά και επιδερμίδα έως και 100% χωρίς πιτυρίδα2, μια για πάντα.  

1σε σχέση με ανταγωνιστικά σαμπουάν κατά της πιτυρίδας με περιεκτικότητα 1% σε πυριθειόνη ψευδαργύρου

2 ορατές νιφάδες, συχνή χρήση

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα