Νέα χρονιά, νέα μαλλιά!

Νέα χρονιά, νέα μαλλιά!

Πήρατε για μία ακόμη χρονιά κάποιες αποφάσεις και είστε αποφασισμένες να τις πραγματοποιήσετε. Είναι μήπως οι ίδιες με πέρσι ή αυτή τη φορά κάτι άλλαξε;


Κάθε χρόνο κάνετε τη λίστα με τους στόχους για την καινούργια χρονιά, οι οποίοι για κάποιο λόγο τείνουν να είναι οι ίδιοι... : να χάσετε τα κιλά που πήρατε στις γιορτές και να κάνετε αποτοξίνωση μιας και «το ρίξατε έξω» όσο ήταν δυνατόν. Χαλαρώστε αυτή τη φορά και χαρείτε χωρίς ενοχές το γεγονός ότι περάσατε καλά, ξεκουραστήκατε και αφεθήκατε στις απολαύσεις των ημερών. Άλλωστε, οι ενοχές… παχαίνουν! Θα έρθει η ώρα μέσα στη χρονιά που τα κιλά σας θα πέσουν στον επιθυμητό αριθμό, αλλά αυτό θα γίνει με σωστό τρόπο, πράγμα που απαιτεί χρόνο και όχι ένα και μόνο μήνα. Όσο για την αποτοξίνωση, θα γίνει μόνη της αν γυρίσετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Άρα, είναι καλύτερα να επιλέξετε κάποιον άλλο τομέα για να επικεντρωθείτε.

Τι θα λέγατε για τα μαλλιά σας; Είναι μία καλή εποχή για να βάλετε τις σωστές βάσεις στον τρόπο που τα περιποιείστε και τα προσέχετε, και να απαλλαγείτε μια και καλή από την πιτυρίδα. Το καθημερινό λούσιμο είναι μία πραγματικότητα για πολλούς και απαιτεί τα σωστά προϊόντα. Το 91% των δερματολόγων που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογίας ανέφεραν ότι θα συνιστούσαν το Head & Shoulders ως αποτελεσματικό προϊόν κατά της πιτυρίδας – ενώ το χρησιμοποιούσε το 67% των δερματολόγων.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Το Head & Shoulders σας προσφέρει αξεπέραστη προστασία από την πιτυρίδα (Με συχνή χρήση. Σε σύγκριση με τα κοινά αντιπιτυριδικά σαμπουάν, δηλαδή εκείνα που δεν περιέχουν selenium/δισουλφίδιο σεληνίου) καθώς καταπολεμά 5 σημάδια πιτυρίδας: Νιφάδες, Φαγούρα, Ξηροδερμία, Τράβηγμα, Λιπαρότητα. Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής είναι πολύ σημαντική, όπως και η αναγνώριση οποιουδήποτε από τα παραπάνω συμπτώματα, ώστε να αντιμετωπίζεται έγκαιρα και σωστά η εμφάνιση της πιτυρίδας. Με το Head & Shoulders που καταπολεμά την ίδια την αιτία της πιτυρίδας, τον μύκητα Malassezia globosa, και ταυτόχρονα διατηρεί τα μαλλιά καθαρά, χαρίζοντάς τους αίσθηση φρεσκάδας, θα καταφέρετε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να αισθανθείτε πιο ανανεωμένες και όμορφες στην καινούρια χρονιά. Μήπως, λοιπόν, είναι όντως ο καλύτερος στόχος της χρονιάς η ενασχόληση με τη φροντίδα των μαλλιών σας; Μειώστε ό,τι τα ταλαιπωρεί (θερμαντικά εργαλεία και υπερβολικό styling), αφήστε τα να «αποτοξινωθούν» κάποιες φορές χωρίς στέγνωμα με σεσουάρ και λούστε τα πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Πώς σας φαίνονται τα «νέα» σας μαλλιά;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα