Μην φοβάσαι τη βούρτσα

Μην φοβάσαι τη βούρτσα!

Κάθε φορά που χτενίζεις τα μαλλιά σου, έρχεσαι αντιμέτωπη με μια εικόνα που δεν σου αρέσει...Τρίχες πάνω στη βούρτσα σου! Μην ανησυχείς, η επιστήμη είναι με το μέρος σου!


Χάρη στην επιστημονική πρόοδο, σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας τεχνολογίες οι οποίες αποτρέπουν την τριχόπτωση*:ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης και φροντίδας που προσφέρουν δυνατά, υγιή μαλλιά που δεν σπάνε και προστατεύουν την τρίχα στο εσωτερικό της, από τη ρίζα ως τις άκρες.

 

Σύστημα προστασίας κατά της τριχόπτωσης σε 3 βήματα από το Pantene Pro-V

Το Σαμπουάν, το Conditioner και το Intensive Conditioner της Νέας Σειράς Pantene Pro-V Κατά της Τριχόπτωσης λειτουργούν με μια επαναστατική μέθοδο, η οποία μειώνει την τριχόπτωση* κατά 97%, σύμφωνα με ανεξάρτητη κλινική δοκιμή.

Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη των προϊόντων της Νέας Σειράς Pantene Pro-V Κατά της Τριχόπτωσης!

 

1. Καθαρισμός & Ενυδάτωση: Το Σαμπουάν Pantene Pro-V κατά της τριχόπτωσης με τη νέα τεχνολογία Pantene Pro-V που προστατεύει τον πυρήνα της τρίχας για δυνατά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

2. Θρέψη & Αναδόμηση: Το Conditioner Κατά της Τριχόπτωσης & το Intensive Conditioner Εντατικής Ενυδάτωσης για δυνατά μαλλιά με συστατικά βαθιάς ενυδάτωσης για την αναδόμηση της επιφάνειας της τρίχας, προστατεύουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά κάνοντας το χτένισμα πιο εύκολο, μειώνοντας παράλληλα την τριχόπτωση. Το Intensive Conditioner Εντατικής Ενυδάτωσης περιέχει τρεις ενεργούς δυναμωτικούς παράγοντες για μαλλιά 10% πιο ανθεκτικά κατά της τριχόπτωσης.

3. Περιποίηση & Προστασία: Tonic για δυνατά μαλλιά με βιταμίνη B3 και προβιταμίνη B5. Με απαλό μασάζ κοντά στις ρίζες, αυτή η προηγμένη καθημερινή φροντίδα αναδομεί τα μαλλιά έως και 40%!**

* Τριχόπτωση λόγω σπασίματος της τρίχας. Σαμπουάν & Conditioner, σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

**Αντοχή/δύναμη ενάντια στη φθορά του styling. Σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.  

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω