Μάθετε για 3 παράγοντες από την καθημερινότητά μας που συμβάλλουν στην εμφάνιση πιτυρίδας.

Μάθετε για 3 παράγοντες από την καθημερινότητά μας που συμβάλλουν στην εμφάνιση πιτυρίδας.

Πληροφορίες για το πώς περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η ζέστη, η ρύπανση και ο ιδρώτας μπορούν να επιδεινώσουν την πιτυρίδα, καθώς και για το πώς μπορείτε να προστατεύσετε τα μαλλιά και την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής!


Η υγεία του τριχωτού της κεφαλής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για υγιή μαλλιά χωρίς πιτυρίδα. Επομένως, για να αποφύγετε την εμφάνιση πιτυρίδας, πρέπει να φροντίζετε ώστε το τριχωτό της κεφαλής να βρίσκεται σε καλή κατάσταση – και αυτό σημαίνει να το προστατεύετε από ορισμένους περιβαλλοντικούς παράγοντες που αποδεδειγμένα επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Έρευνες δείχνουν ότι ενώ η αιτία της πιτυρίδας είναι η αντίδραση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής σε έναν φυσικό μύκητα (Malassezia globosa), η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί από καθημερινές δραστηριότητες καθώς και από στρεσογόνους παράγοντες του περιβάλλοντός μας.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Σε αυτά περιλαμβάνονται η ζέστη, η ρύπανση και τα αυξημένα επίπεδα άγχους. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, συμβάλλοντας στην εμφάνιση πιτυρίδας, καθώς τα νεκρά κύτταρα δημιουργούν λευκές νιφάδες.

Μπορείτε να ελέγξετε τις λευκές νιφάδες με το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders και με τη συχνή χρήση να εξασφαλίσετε την προστασία ενάντια σε αυτούς τους στρεσογόνους παράγοντες της καθημερινότητας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πιτυρίδας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω