Μαλλιά SOS: Συχνές Ερωτήσεις

Μαλλιά SOS: Συχνές Ερωτήσεις

Μήπως τα μαλλιά σας υποφέρουν το χειμώνα; Μην ανησυχείτε. Έχουμε δώσει όλες τις SOS ερωτήσεις σας στον ειδικό Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη!


Ε: Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και προσπαθώ να τα μακρύνω. Πώς μπορώ να διατηρήσω τις άκρες σε καλή κατάσταση;

Α: Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται επίσης φροντίδα, γι' αυτό μην παραλείπετε την κρέμα μαλλιών και την ανάλογη θεραπεία, επειδή φοβάστε μη χάσουν τον όγκο τους, καθώς αυτό θα αποβεί εις βάρος της ποιότητας των μαλλιών σας. Λατρεύω τις νέες θεραπείες του Pantene για λεπτά μαλλιά, ειδικά  την ελαφριά μάσκα εντατικής περιποίησης 2 λεπτών που αφήνει τα μαλλιά σχεδόν χωρίς βάρος.

Ε: Έχω κυματιστά μαλλιά με χοντρή τρίχα και τάση για φριζάρισμα. Πώς μπορώ να προλάβω τη φθορά τους από την καθημερινή θερμότητα και το στιλιζάρισμα;

Α: Η μάχη ενάντια στο φριζάρισμα για τα μαλλιά με κανονική και χοντρή τρίχα ξεκινά, όταν αυτά είναι ακόμη νωπά. Χρειάζεστε σαμπουάν και κρέμα μαλλιών που θα εξισορροπήσουν τα επίπεδα υγρασίας, γι' αυτό αναζητήστε προϊόντα με ειδική σύνθεση για κανονική και χοντρή τρίχα. Εάν χρησιμοποιείτε πρέσα ισιώματος, για να τιθασεύσετε το φριζάρισμα, βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τα μαλλιά σας με ειδικά προϊόντα προστασίας από την θερμότητα, όπως το Pantene Pro-V Spray Θερμοπροστασίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον δικό σας τύπο μαλλιών. Το προϊόν αυτό είναι απαραίτητο, καθώς βοηθά στην προετοιμασία και προστασία των μαλλιών από τη φθορά που προκαλείται από την πρέσα ισιώματος, το πιστολάκι ή τα θερμαινόμενα ρόλεϊ για μπούκλες.

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Ε: Έχω λεπτά μαλλιά τα οποία βάφω τακτικά και επειδή χρησιμοποιώ προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, τα μαλλιά μου γίνονται λιπαρά. Τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω;

Α: Χρησιμοποιήστε το Pantene Προστασία και Απαλότητα - μία σειρά για προστασία χρώματος που "δουλεύει" με τη δομή της τρίχας των βαμμένων μαλλιών. Το Σύμπλεγμα Διπλής Δράσης βοηθά στην προστασία των βαμμένων μαλλιών ενάντια από τη φθορά στο styling και παράλληλα τα αφήνει με πλούσιο όγκο.

Ε: Τα μαλλιά μου είναι ένας συνδυασμός λεπτών, ξηρών και βαμμένων μαλλιών, το οποίο μου δημιουργεί σύγχυση ως προς τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά που μου προτείνετε να χρησιμοποιώ γι' αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό;

Α: Το Pantene Pro-V Δύναμη και Λάμψη είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υγιή μαλλιά με όγκο. Το σαμπουάν για όγκο και οι κρέμες μαλλιών περιέχουν ελαφριά καθαριστικά συστατικά που βοηθούν τα μαλλιά σας να δείχνουν υγιή, αλλά όχι βαριά και χωρίς όγκο. Εάν νιώθετε τα μαλλιά σας λιπαρά, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν για γρήγορη επιδιόρθωση του προβλήματος! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω