Κρυφή αλογοουρά

Κρυφή αλογοουρά

Η αλογοουρά μπορεί να φαίνεται απλό σαν χτένισμα, όμως με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα μπορεί να εξελιχθεί σε look για ξεχωριστές περιστάσεις.


Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες μας και δημιουργήστε την «κρυφή» αλογοουρά που θα τραβήξει (σίγουρα) τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

 

Βήμα 1:

Χωρίστε το πάνω μισό των μαλλιών σας για να κάνετε μια ψηλή αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού.

 

Βήμα 2:

Στερεώστε την αλογοουρά με ένα τσιμπιδάκι στην κορυφή για να μην ενοχλεί.

Βήμα 3:

Κάντε άλλη μια αλογοουρά με τα μαλλιά του κάτω τμήματος.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 4:

Στην χαμηλή αλογοουρά, χωρίστε τα μαλλιά πάνω από το λαστιχάκι στα δύο, γυρίστε τα ανάποδα και περάστε τα μέσα από το χώρισμα. Αυτό θα εμποδίσει την χαμηλή αλογοουρά να εξέχει υπερβολικά.

 

Βήμα 5:

Αφαιρέστε το τσιμπιδάκι από την πάνω αλογοουρά, αφήστε την να πέσει και περάστε τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά σας για να ενώσετε τα δύο μέρη. Έτοιμο!

 

Συμβουλή του Κομμωτή:

αν έχετε λεπτή τρίχα, στερεώστε με τσιμπιδάκι μερικές τούφες της πάνω αλογοουράς στα πλάγια της κάτω αλογοουράς. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρύψετε το χώρισμα.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω