Κορυφαία tips για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας σα να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο

Κορυφαία tips για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας σα να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο

5 μυστικά για να διατηρήσετε το καινούριο χρώμα των μαλλιών σας άψογο, για αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο! Αυτό το αίσθημα αυτοπεποίθησης που νιώθετε όταν βγαίνετε από το κομμωτήριο με τα φρεσκοβαμμένα σας μαλλιά, μπορεί δυστυχώς να διαρκέσει πολύ


Δεν προλαβαίνετε ούτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και τα πρώτα σημάδια ξεθωριάσματος γίνονται ήδη ορατά. Και δεν είναι υπερβολή. Είναι αλήθεια ότι τα μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία γίνονται πορώδη, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται η βαφή και η υγρασία. Έτσι, τα μαλλιά σας γίνονται ξηρά, θαμπά και ευαίσθητα. Επομένως τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το νέο σας χρώμα λαμπερό και ζωντανό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα...

Βήμα 1ο: Ενίσχυση της άμυνας των μαλλιών σας

Σταματήστε τη θαμπάδα των μαλλιών πριν καν εμφανιστεί προστατεύοντας το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται ο θύλακας της τρίχας και οι χρωστικές ουσίες και η υγρασία των μαλλιών «αιχμαλωτίζονται» στο εσωτερικό των μαλλιών. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Χρησιμοποιώντας σαμπουάν και conditioner προστασίας χρώματος καθημερινά, θα επανορθώσετε το κατεστραμμένο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας και θα επαναφέρετε τη ζωντάνια και την υγρασία που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε το σαμπουάν και conditioner Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος το οποίο βοηθά στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας.

Βήμα 2ο Προστασία

Μπορεί να χρειάζεστε διακοπές, όμως οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου και το χλώριο της πισίνας είναι ό,τι χειρότερο για τα φρεσκοβαμμένα σας μαλλιά. Οι βλαβερές ακτίνες UVA και UVB μπορούν να βλάψουν τόσο το τριχωτό της κεφαλής σας όσο και τους θύλακες της τρίχας ξεθωριάζοντας το χρώμα των μαλλιών σας. Το χλώριο που περιέχει το νερό της πισίνας είναι λευκαντικός παράγοντας, ο οποίος μπορεί να προσδώσει στις ανταύγειες μια πράσινη απόχρωση! Φορέστε καπέλο ή χρησιμοποιήστε αντηλιακά σπρέι για τα μαλλιά όταν βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο. Επίσης, το σκουφάκι για την πισίνα είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ. 

Βήμα 3ο Κρύα ντους

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το ζεστό νερό ανοίγει το εξωτερικό περίβλημα των τριχών, όπως ακριβώς και τους πόρους του δέρματος, ξεθωριάζοντας το χρώμα και αφαιρώντας την υγρασία των μαλλιών σας, γεγονός που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα. Αντ’ αυτού, προτιμήστε να κάνετε ντους με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και πριν ολοκληρώσετε βρέξτε τα με κρύο νερό, εάν φυσικά μπορείτε να αντέξετε τη θερμοκρασία. Αυτή η πρακτική μπορεί να βοηθήσει στο «σφράγισμα» του εξωτερικού περιβλήματος της τρίχας, φυλακίζοντας το χρώμα των μαλλιών σας στο εσωτερικό της τρίχας. 

Βήμα 4ο Επιλογή προϊόντων με βάση το χρώμα των μαλλιών σας

Εάν είστε μια σαγηνευτική κοκκινομάλλα, δυστυχώς θα έχετε παρατηρήσει ότι η ζωντάνια του χρώματος που αποκτήσατε στο κομμωτήριο αρχίζει να χάνεται ήδη μέσα στον πρώτο μήνα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μόρια της βαφής για κόκκινα μαλλιά είναι μικρότερα από τα μόρια των βαφών για καστανά ή μαύρα μαλλιά και επομένως τα μαλλιά ξεθωριάζουν γρηγορότερα. Με τη χρήση conditioner για προστασία χρώματος, μπορείτε να διατηρήσετε τους θύλακες της τρίχας υγιείς, ώστε να προστατεύεται η πυρόχρωμη απόχρωση των μαλλιών σας. Η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης Pantene Pro-V συντελεί στην καταπολέμηση της ψαλίδας και αποκαθιστά την ζωντάνια των μαλλιών σας. Είναι το μυστικό όπλο κάθε κοκκινομάλλας.

Βήμα 5ο Προτιμήστε το φυσικό look!

Τα εργαλεία styling που χρησιμοποιούν θερμότητα, όπως τα σεσουάρ και οι συσκευές για ίσιωμα και μπούκλες, μπορούν να προσδώσουν στα μαλλιά σας το style που επιθυμείτε, όμως παράλληλα μπορούν να βλάψουν την τρίχα και να επιταχύνουν το ξεθώριασμα του χρώματος. Την πρώτη εβδομάδα μετά το βάψιμο των μαλλιών σας αποφύγετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία styling που χρησιμοποιούν θερμότητα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους υιοθετώντας ένα φυσικό look. Ακόμα, βοηθήστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν λαμπερά και με υγιή εμφάνιση με τo ξηρό λάδι Αναδόμησης & Προστασίας του Pantene με βιταμίνη Ε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ωραίες και χρηστικές συμβουλές

  • Αναφορά

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα