Η ομορφιά είναι θέμα επιλογής

Η ομορφιά είναι θέμα επιλογής!

Μπορεί να σας ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά έτσι είναι. Ανακαλύψτε γιατί η ομορφιά δεν είναι πάντα θέμα «τύχης», και κάντε κι εσείς τις σωστές επιλογές.


Καθημερινά κάνουμε ένα σωρό επιλογές. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε, καθώς πολλές από αυτές γίνονται αυτόματα, είτε από συνήθεια, είτε από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν παύουν όμως να δημιουργούν μία πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα, τη «δική μας» πραγματικότητα. Χάρη σε αυτές τις επιλογές διαμορφώνεται ο τρόπος ζωής μας, τα πιστεύω μας, ο τρόπος με τον οποίο μας βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν οι γύρω μας. Και φυσικά, οι επιλογές αυτές συμβάλλουν στο να διαμορφωθεί και η εμφάνισή μας! Κι αυτό γιατί:

- Εμείς επιλέγουμε αν θα βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα ή όχι. Ό,τι κι αν συμβαίνει, υπάρχει πάντα μία οπτική που είναι ευοίωνη. Αν ακολουθήσουμε αυτό το πιο θετικό «μονοπάτι» στη ζωή, τότε η χαρά καθρεφτίζεται στο πρόσωπό μας. Κι έτσι φαινόμαστε πιο όμορφοι και λαμπεροί, το χαμόγελό μας είναι πραγματικό και μεταδίδει αυτή τη στάση ζωής και στους άλλους, οι οποίοι θέλουν να είναι πάντα δίπλα σε εμάς και την «εκλυστική» θετική μας ενέργεια.

- Εμείς επιλέγουμε τον τρόπο διατροφής μας ή το αν θα αθληθούμε ή όχι. Φράσεις και σκέψεις όπως «δεν έχω χρόνο για να τρέχω σε γυμναστήρια» ή «δεν προλαβαίνω να φάω υγιεινά και σωστά στο γραφείο» (άρα δεν τρώω όλη ημέρα ή στρέφομαι στο junk food) πολλές φορές είναι απλά δικαιολογίες. Μπορούμε να παραγγείλουμε κάτι πιο υγιεινό για φαγητό, μπορούμε να βρούμε έστω και μισή ώρα 2 φορές την εβδομάδα να πάμε για τρέξιμο, μπορούμε να μην φάμε αυτό το έβδομο κομματάκι σοκολάτας! Αρκεί να το επιλέξουμε...

- Εμείς επιλέγουμε τα προϊόντα - και τον τρόπο- που θα χρησιμοποιήσουμε στην περιποίηση του προσώπου μας. Κάνοντας τις σωστές επιλογές για την κάθε εποχή και την κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας μπορούμε να διατηρήσουμε την φρέσκια, νεανική μας εικόνα για περισσότερα χρόνια. Δεν είναι, όμως, μόνο η αγορά των κατάλληλων προϊόντων, αλλά και η «ευλαβική» τους χρήση. Ακόμα και η πιο ακριβή κρέμα ματιών δεν μπορεί να κάνει θαύματα εάν εμείς ξεχνάμε να την χρησιμοποιήσουμε!

- Εμείς επιλέγουμε, επίσης, τα προϊόντα και τον τρόπο περιποίησης των μαλλιών μας. Αν λουζόμαστε με ό,τι προϊόν τύχει να πιάσουμε από το ράφι, χωρίς να υπολογίσουμε τις ανάγκες των μαλλιών μας...Αν μένουμε μόνο στα βασικά (λούσιμο και μαλακτική κρέμα), τότε είναι σαν να αρνούμαστε την ευκαιρία να αναδείξουμε την όμορφη πλευρά των μαλλιών μας. Επιλέγοντας έξυπνα ένα εξειδικευμένο προϊόν που περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά εξαφανίζοντας τα σημάδια της φθοράς (ξηρότητα, θαμπάδα και φριζάρισμα) επιλέγουμε ουσιαστικά να έχουμε πιο όμορφα μαλλιά! Ευτυχώς, η επιλογή εδώ είναι εύκολη, αφού όλα αυτά και πολλά περισσότερα κάνει το Ξηρό Λάδι για τα μαλλιά από το Pantene Pro-V. Χαρίζει ενυδάτωση και προστασία, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και χρησιμοποιείται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (μετά το λούσιμο, πριν ή μετά το χτένισμα, πάνω στη βούρτσα κ.λπ.). Εσείς, απλά επιλέξτε τον τρόπο εφαρμογής που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά και δείξτε με τον καλύτερο τρόπο το πόσο όμορφα μπορούν να γίνουν!

Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε τις σωστές επιλογές και αναδείξτε την ομορφιά σας!

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω