Η νέα τεχνολογία βάζει φρένο στην τριχόπτωση

Η νέα τεχνολογία βάζει “φρένο” στην τριχόπτωση*!

Αν ονειρεύεστε να χτενίζετε τα μαλλιά σας χωρίς να βλέπετε τρίχες να μένουν πάνω στη βούρτσα, δεν είστε οι μόνες. Η τριχόπτωση είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες, αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, η λύση δεν είναι πάντα προφανής.


Το άγχος, το υπερβολικό styling, οι αλλαγές του καιρού αλλά και πολλοί ακόμα παράγοντες μπορεί να κάνουν τα μαλλιά αδύναμα, με περισσότερες πιθανότητες να σπάσουν και να πέσουν. Αν, ωστόσο, έρχεστε συχνά αντιμέτωπες με τον ήχο του σπασίματος ενώ χτενίζετε τα μαλλιά σας, διαβάστε και το υπόλοιπο άρθρο – γιατί, αν καταλάβετε πώς προκαλείται η τριχόπτωση, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλοί και απλοί τρόποι για να την αντιμετωπίσετε.

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ* ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Ο Δρ. Joel Coret είναι κορυφαίος ειδικός στη δομή της τρίχας και υπεύθυνος για τις τεχνολογικές καινοτομίες στον ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό Textile Research Institute του Πανεπιστημίου Princeton. Μας εξηγεί πώς λειτουργεί η επιστήμη για την πρόληψη της τριχόπτωσης:

Ε: Δρ. Coret, γιατί εμφανίζεται η τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας;

A: Η τριχόπτωση εμφανίζεται όταν η τρίχα σπάσει κατά μήκος της ίνας, γι' αυτό και παρατηρείται συχνότερα σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. 

Ε: Πώς εξηγεί η επιστήμη αυτού του είδους της τριχόπτωσης;

A: Η τριχόπτωση παρατηρείται όταν η δομή της τρίχας υποστεί φθορά. Η ίνα της τρίχας αποτελείται από πρωτεΐνες, οι οποίες είναι η «ραχοκοκαλιά» των μαλλιών μας. Αν η ίνα της τρίχας φθαρεί, οι πρωτεΐνες αυτές μπορεί να καταστραφούν, γεγονός που αποδυναμώνει τη δομή της τρίχας και τελικά οδηγεί στο σπάσιμο.

Ε: Πού συντελείται η φθορά που προκαλεί την τριχόπτωση;

A: Όταν ακούμε για φθορά των μαλλιών, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει στην επιφανειακή φθορά, κάτι που παρατηρείται όταν η εξωτερική στιβάδα της τρίχας καταστρέφεται από εξωτερικούς παράγοντες. Ωστόσο, η φθορά των μαλλιών μπορεί να προέλθει και από το εσωτερικό της τρίχας, αν καταστραφούν οι πρωτεΐνες του πυρήνα και αποδυναμωθεί η δομή της τρίχας. Όταν συμβαίνει αυτό, δημιουργούνται εσωτερικές ρωγμές που οδηγούν και σε εξωτερικό σπάσιμο, με αποτέλεσμα οι τρίχες να πέφτουν. Αρκεί μόνο μια μικρή φθορά των πρωτεϊνών για να αρχίσουν τα μαλλιά να αποδυναμώνονται.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ;

Καθώς τα φυσικά μαλλιά ανανεώνονται, είναι φυσιολογικό να χάνει κανείς έως και 150 τρίχες την ημέρα. Παρόλα αυτά, το υπερβολικό styling σε υψηλές θερμοκρασίες, η εκτεταμένη χρήση χημικών προϊόντων αλλά και παράγοντες που σχετίζονται με το περιβάλλον, όπως οι αλλαγές του καιρού, μπορεί να κάνουν τις τρίχες που πέφτουν να ξεπερνούν τις 150 καθημερινά. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν φθορά στη δομή της τρίχας και να οδηγήσουν στην τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας. Αυτό γίνεται ορατό κυρίως όταν βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας και παρατηρούμε σπασμένες τρίχες.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σαμπουάν, το Conditioner και το Intensive Conditioner της σειράς Pantene Pro-V Ηair Fall Defense λειτουργούν με μια επαναστατική μέθοδο, η οποία μειώνει την τριχόπτωση* κατά 97%**, σύμφωνα με ανεξάρτητη κλινική δοκιμή υπό την επίβλεψη του Δρ. Joel Coret. Η σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν με επαναστατική σύνθεση, το οποίο προστατεύει τον πυρήνα της τρίχας και χαρίζει δυνατά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.***

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(651)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

 

  • 1.       ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ:

Το Σαμπουάν Pantene Pro-V κατά της τριχόπτωσης με τη νέα τεχνολογία Pantene Pro-V που προστατεύει τον πυρήνα της τρίχας για δυνατά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.***

 

  • 2.       ΘΡΕΨΗ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ:

Το Conditioner κατά της τριχόπτωσης & το Conditioner εντατικής ενυδάτωσης για δυνατά μαλλιά (Strengthening Intensive Conditioner) με συστατικά βαθιάς ενυδάτωσης για την αναδόμηση της επιφάνειας της τρίχας, προστατεύουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά κάνοντας το χτένισμα πιο εύκολο, μειώνοντας παράλληλα την τριχόπτωση. Το Conditioner εντατικής ενυδάτωσης περιέχει τρεις ενεργούς παράγοντες για μαλλιά 10 φορές πιο ανθεκτικά** κατά της τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας.

 

  • 3.       ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:

Το Hair StrengthTonic για δυνατά μαλλιά με βιταμίνη B3 και προβιταμίνη B5. Με απαλό μασάζ κοντά στις ρίζες, αυτή η προηγμένη καθημερινή φροντίδα αναδομεί τα μαλλιά έως και 40%.**

* Τριχόπτωση λόγω σπασίματος της τρίχας.

** Σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

*** Σαμπουάν Pantene Pro-V κατά της τριχόπτωσης, ενάντια στη φθορά από οξείδωση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω