Γιατί οι γυναίκες λένε συνέχεια Συγνώμη

Γιατί οι γυναίκες λένε συνέχεια «Συγνώμη»;

Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες τείνουν να απολογούνται χωρίς λόγο πολύ πιο συχνά από τους άντρες. Που οφείλεται αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε;


Δε χρειαζόταν να σας πούνε για τις σχετικές έρευνες. Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτή τη συμπεριφορά! Κοντεύετε να λέτε πιο πολλά συγγνώμη από καλημέρες. Όσο για το πού οφείλεται η απάντηση είναι εύκολη. Λίγο η έλλειψη αυτοπεποίθησης, λίγο το ενοχικό σύνδρομο, και το αποτέλεσμα είναι πάντα η κατάχρηση αυτής της δυνατής  λέξης, της συγγνώμης. Από παιδιά, ακόμη, πιστεύατε ό τι όλα εξαρτώνται από εσάς και ευθύνεστε για τη θετική ή μη έκβαση σημαντικών και ασήμαντων γεγονότων. Μία στρεβλή άποψη που μεγάλωσε μαζί σας. «Συγγνώμη αλλά δεν ήθελα να γίνει αυτό» σκέφτεστε καθώς το διαβάζετε. Σταματήστε το, ξεκινώντας από αυτήν την στιγμή!

Η αλλαγή αυτής της στάσης απαιτεί μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διαχωρισμό των περιστάσεων που όντως πρέπει να απολογηθεί κανείς ή όχι. Ξεκινήστε με απλές καθημερινές περιστάσεις. Μην απολογηθείτε εάν ένα καινούργιο φαγητό που μαγειρέψετε δεν είναι τέλειο. Πείτε απλά «Ήταν η πρώτη φορά!» και χαμογελάστε. Απολαύστε κάθε σας στιγμή χωρίς ενοχές και τύψεις. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας περιποίηση χωρίς να απολογηθείτε στα μέλη της οικογένειά σας γι’ αυτό. Καθιερώστε μια ρουτίνα περιποίησης και πάρτε το χρόνο σας. Διεκδικήστε το καλύτερο για την περιποίηση του σώματός σας και τα μαλλιά σας. Μη συμβιβάζεστε. Μπορείτε να έχετε ορατά πιο υγιή μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο, χρησιμοποιώντας Pantene Pro-V, χάρη στους αντιοξειδωτικούς παράγοντες αποτροπής φθοράς που περιέχει.
 

ksiro-ladi
Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία
(652)

Ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα, 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά

ανακαλύψτε τώρα

Μην ζητήσετε άπειρα συγγνώμη από τα παιδιά που ξεχάσατε να πάρετε τα αγαπημένα τους γλυκίσματα από το σούπερ μάρκετ. Πείτε τους ότι μπορούν να τα έχουν σε λίγες μέρες ξανά και προτείνετε τους μία άλλη εναλλακτική γεύση που υπάρχει ήδη στα ντουλάπια του σπιτιού σας. Στην τελική δεν είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η αγορά τους! Γιατί να έχετε μεγαλύτερες ενοχές απ' ότι οι άντρες; Ο σύζυγος σας θα μπορούσε να έχει φροντίσει εξίσου για να είναι απόλυτα ικανοποιημένα τα παιδιά σας. Όπως και να έχει… μικρό το κακό! Και δεν του πρέπει μία τόσο σημαντική δήλωση όπως το συγγνώμη. Φυλάξτε την για αλλού. Έτσι, δεν θα είναι απλά μία καραμέλα που οι υπόλοιποι αγνοούν όποτε τους το λέτε κάνοντας σας  ταυτόχρονα να αισθάνεστε πιο άσχημα, και θα αποκτήσει τη βαρύτητα που της «αξίζει».

Χαλαρώστε και καταλάβετε ότι δεν μπορούν να είναι όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι και κυρίως ότι δεν μπορεί η δική τους ευτυχία και ικανοποίηση να εξαρτάται από εσάς. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε εντάξει και να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να ασχοληθούν με τα δικά τους θέματα. Αν ακολουθήσετε αυτήν την τακτική θα δείτε την υπερβολικά υπεύθυνη πλευρά του εαυτού σας να χαιρετά την υπερβολή και το άγχος και να σας χαρίζει στιγμές ηρεμίας καθημερινά. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Pantene Conditioner ή Μάσκα

Pantene

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω