Γιατί φριζάρουν τα μαλλιά μου; Συμβουλές και λύσεις

Γιατί φριζάρουν τα μαλλιά μου; Συμβουλές και λύσεις!

Θα θέλατε να έχετε ανάλαφρα, απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά; Το φθινόπωρο, το συνήθως υγρό κλίμα μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε κάθε μέρα όμορφα μαλλιά, ιδίως όταν φριζάρουν εύκολα.


Όμως τι ακριβώς είναι το φριζάρισμα; Συνήθως προκαλείται στα σπαστά ή στα σγουρά μαλλιά, και χαρακτηρίζεται από ξηρές τρίχες με ελλιπή ενυδάτωση. Οι εύθραυστες άκρες των τριχών είναι τραχιές και άνισες. Η υπερβολική ζέστη από το πιστολάκι και το δυνατό στέγνωμα με σκληρές πετσέτες είναι τα συνηθέστερα αίτια.

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι αντιμετώπισης είναι συνήθως και οι πιο αποτελεσματικοί. Προτιμήστε τις πετσέτες με μικροΐνες που απορροφούν καλύτερα το νερό και στεγνώνουν πιο ήπια τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε χτένες με αραιά δόντια και βούρτσες με φυσική τρίχα. Για το στέγνωμα, βάλτε το πιστολάκι στην πιο χαμηλή σκάλα και παράλληλα ανακατεύετε τα μαλλιά με το χέρι.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Φροντίζετε τα μαλλιά σας με την ίδια προσοχή που δείχνετε στο πρόσωπο και στα χέρια σας. Μην ξεχνάτε τις κούρες ομορφιάς. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα κατάλληλα για τον δικό σας τύπο μαλλιών. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ειδικές σειρές προϊόντων για όλους τους τύπους μαλλιών: σαμπουάν και κρέμες μαλλιών κατά του φριζαρίσματος που συνδυάζουν την εντατική ενυδάτωση με ιδιότητες που ενισχύουν τον τόνο και την ελαστικότητα τόσο για τα ίσια όσο και για τα σγουρά μαλλιά. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα ήπιο σαμπουάν που επιτρέπει την καθημερινή χρήση εφόσον είναι απαραίτητη. Επίσης, συνηθίστε στην ιδέα να αφήνετε για λίγα λεπτά την κρέμα στα μαλλιά σας πριν το ξέπλυμα. Για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα της κρέμας, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα που επιτρέπει στις τρίχες σας να απορροφούν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος.

Αφού επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα, χρησιμοποιείτε επίσης μια μάσκα εντατικής ενυδάτωσης μία φορά την εβδομάδα (δύο φορές στην αρχή και έπειτα μία φορά για συντήρηση). Η επιλογή πρέπει να γίνεται με προσοχή ώστε τα συστατικά των προϊόντων να μην βαραίνουν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα γίνεται άμεσα αντιληπτό στην αφή, ακόμη και μετά την πρώτη εφαρμογή: οι τρίχες μοιάζουν πιο δυνατές, πιο ανθεκτικές, πιο λαμπερές και πιο χοντρές. Μόλις τα μαλλιά επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση, θα νιώθετε πιο ελεύθερες και πιο σίγουρες και θα μπορείτε να αλλάζετε το φινίρισμα και το χτένισμά σας ώστε να επιτυγχάνετε ένα ασφαλές και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα χωρίς να στρεσάρονται τα μαλλιά σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Η pantene έχει μια χρυσή κρέμα για το φριζάρισμα θαυματουργή τη βάζω σε βρεγμένα μαλλιά μυρίζει τέλεια τα κάνει μαλακά και δεν φριζάρουν όταν στεγνώσουν!!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω