Φανταστικές μπούκλες: 3 τάσεις για αποπλάνηση

Φανταστικές μπούκλες: 3 τάσεις για αποπλάνηση

Είτε είστε στο Παρίσι, το Μουμπάι είτε το Μιλάνο - ο Sascha Breuer, hair stylist της Braun, γνωρίζει καλά τις τάσεις στη μεγαλουπόλεις: Οι μπούκλες είναι στη μόδα.


Σας παρουσιάζουμε τρεις τάσεις και σας αποκαλύπτουμε πως μπορείτε να αντιγράψετε αυτά τα στυλ εύκολα στο σπίτι σας.

Πάντα να ξεκινάτε με την εφαρμογή του κατάλληλου σαμπουάν και κρέμας μαλλιών, για παράδειγμα σας προτείνουμε το νέο Herbal Essences για υπέροχες γεμάτες ζωντάνια μπούκλες.

Τάση Νο 1: Στυλ Παρίσι-Κωνσταντινούπολη

Στο Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη το κλειδί είναι οι έντονες αντιθέσεις. Μπλέκοντας με επαναστατικό τρόπο τα ίσια μαλλιά στις ρίζες και τις μακριές μπούκλες, οι γυναίκες είναι πάντα μοδάτες. Και έτσι μπορείτε να πετύχετε αυτή την εμφάνιση:

Βήμα 1: κάντε χωρίστρα στη μέση σε στεγνά μαλλιά και χωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες. Χρησιμοποιήστε το Braun Satin Hair 5 Multistyler, για να δώσετε στα μαλλιά σας το σχήμα που επιθυμείτε.

Βήμα 2: κρατήστε μια από τις τούφες κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σας και περάστε το Multistyler σε όλο το μήκος της, από τις ρίζα έως την άκρη. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν απαλά και ελαστικά.

Βήμα 3: τώρα περιστρέψτε το Multistyler μία ή δύο φορές γύρω από τον άξονά του έτσι, ώστε η τούφα των μαλλιών να γλιστράει πρώτα ανάμεσα από τις πλάκες και στη συνέχεια πάνω από το εξωτερικό σημείο δημιουργίας κυματιστών μαλλιών.

Βήμα 4: μετακινήστε το Multistyler μακριά από τα μαλλιά με κατεύθυνση προς τις άκρες των μαλλιών. Για μια πιο επαναστατική νότα, γυρίστε την μπούκλα άλλη μια φορά με το δάχτυλό σας.

Τάση Νο 2: Στυλ Μουμπάι-Σάο Πάολο

Ζωντανά και με χρώματα όπως οι εντυπωσιακές πόλεις στις μακρινές χώρες: Πολυτελή χτενίσματα και άγριες μπούκλες αντανακλούν τις έντονες απολαύσεις της ζωής των πιο μοδάτων ανθρώπων στο Μουμπάι και το Σάο Πάολο. Δείτε πως μπορείτε να αντιγράψετε αυτό το λουκ στο σπίτι σας.

Βήμα προς βήμα για ένα επιτυχημένο, ανέμελο λουκ

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(25)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Βήμα 1: χτενίστε τα στεγνά μαλλιά σας προσεκτικά και χωρίστε τα σε τούφες με πλάτος δύο δάχτυλα. Πάρτε μια τούφα, κρατήστε την κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σας και περάστε το Braun Satin Hair 5 Multistyler κάτω από τη γραμμή των μαλλιών.

Βήμα 2: τώρα τραβήξτε τη συσκευή προς τα κάτω, περιστρέφοντάς τη συγχρόνως μία ή δύο φορές γύρω από τον άξονά της.

Βήμα 3: μετακινήστε αργά το Multistyler μακριά από τα μαλλιά με κατεύθυνση προς τις άκρες των μαλλιών. Επαναλάβετε τη διαδικασία με την επόμενη τούφα, δημιουργώντας μπούκλες σε όλα τα μαλλιά σας.

Βήμα 4: για μια άγρια εμφάνιση: Τινάξτε τα μαλλιά σας πάνω από το κεφάλι σας και χαλαρώστε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας.

Τάση Νο 3: Στυλ Μιλάνο-Μαδρίτη

Κομψές, ζωηρές κυματιστές μπούκλες που πέφτουν με πολυτέλεια στους ώμους - η μεσογειακή εμφάνιση ακτινοβολεί με αισθησιασμό και στυλ. Θα θέλατε να πετύχετε αυτές τις φανταστικές πολυτελείς μπούκλες; Διαβάστε πως μπορείτε να το πετύχετε εδώ.

Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσετε αρκετά εύκολα το στυλ μιας κομψής ντίβας.

Βήμα 1: κάντε πλαϊνή χωρίστρα στους κροτάφους και χωρίστε τα μαλλιά σε μικρές τούφες. Πάρτε μια τούφα μαλλιών πλάτους τριών δαχτύλων και τοποθετήστε τη γύρω από το Braun Satin Hair 5 Multistyler.

Βήμα 2: σχηματίστε την πρώτη μπούκλα κρατώντας τα μαλλιά ανάμεσα στις πλάκες του Multistyler και περιστρέφοντας συγχρόνως τη συσκευή 90 μοίρες προς τα έξω. Κρατήστε το Multistyler σε αυτή τη θέση μερικά δευτερόλεπτα, προτού αφήσετε την τούφα.

Βήμα 3: τώρα τοποθετήστε το Multistyler λίγο πιο κάτω στην τούφα. Μπορείτε να σχηματίσετε την επόμενη κυματιστή μπούκλα περιστρέφοντας τη συσκευή 90 μοίρες προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό θα δημιουργήσει μια απαλή κυματιστή μπούκλα σε σχήμα 'S'.

Βήμα 4: επαναλάβετε την τεχνική για μπούκλες σε όλο το μήκος, τούφα προς τούφα - το λαμπερό σας λουκ είναι έτοιμο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω