Εξαφανίστε τα «σημάδια» του Καλοκαιριού από τα μαλλιά σας!

Εξαφανίστε τα «σημάδια» του Καλοκαιριού από τα μαλλιά σας!

Όπως κάθε εποχή, έτσι και το Καλοκαίρι έχει τους δικούς της στρεσογόνους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της πιτυρίδας στα μαλλιά! Όμως, όπως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, έτσι κι εμείς έχουμε τη δική μας λύση για να «αμυνθούμε» κατά της πιτυρίδας!


Λίγο ο ήλιος, λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα… τα μαλλιά μας «πέρασαν πολλά» το Καλοκαίρι. Η ταλαιπωρία τους δεν κρύβεται! Οι νιφάδες πιτυρίδας κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στους ώμους μας και τα μαρτυρούν όλα…

Και επειδή δεν θέλουμε τίποτα να αλλάξει την καλή διάθεση που μας άφησαν οι καλοκαιρινές διακοπές, αντιμετωπίζουμε την πιτυρίδα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Το Head & Shoulders με τη νέα τεχνολογία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής προστατεύει συνεχώς τα μαλλιά από την πιτυρίδα αλλά και από τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν την έξαρσή της, όπως ο ήλιος και η ζέστη τις καλοκαιρινές ημέρες.  Ενεργεί σε βάθος για μαλλιά έως και 100% χωρίς πιτυρίδα*, μια για πάντα. Βάζει τέλος στις ανεπιθύμητες νιφάδες που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής και χαρίζει πίσω την αυτοπεποίθηση και την υγιή εμφάνιση των μαλλιών μας.

Έτσι, ό,τι κι αν προκαλεί την πιτυρίδα το Καλοκαίρι, (ζέστη, ιδρώτας, άγχος κ.λπ.) το Head & Shoulders είναι ο καλύτερος «σύμμαχος» στην αντιμετώπισή της, έτοιμος να εξαλείψει τα σημάδια της από τους ώμους μας.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Άλλωστε, οι ώμοι του καθένα από εμάς είναι φτιαγμένοι για να «σηκώνουν» πολλά, αλλά η πιτυρίδα δεν είναι πλέον ένα από αυτά! Τα μαλλιά θέλουν υγεία και λάμψη Χειμώνα-Καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε ό,τι καλύτερο τους αξίζει: το Head & Shoulders!

*ορατές νιφάδες, συχνή χρήση.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω