Διώξτε τον χειμώνα από τα μαλλιά σας

Διώξτε τον χειμώνα από τα μαλλιά σας!

Το κρύο, η υγρασία και τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν στα μαλλιά είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε γυναίκα έτσι κι εμείς ζητήσαμε τα φώτα των ειδικών…


Το τίμημα του χειμώνα μπορεί να είναι βαρύ για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, σύμφωνα με την ειδικό του Ηead & Shoulders Δρ. Sian Morris: «Κάθε φορά που γυρίζετε από το κρύο και την υγρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος στο ζεστό σας σπίτι όπου λόγω καλοριφέρ η ατμόσφαιρα είναι πολύ ξηρή, το τριχωτό της κεφαλής σας και τα μαλλιά σας δίνουν σκληρό αγώνα για να διατηρήσουν την ωραία εμφάνισή τους.» Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη και τα καπέλα που μας ζεσταίνουν το χειμώνα ή τα κράνη που μπορεί να φοράμε στις αθλητικές μας δραστηριότητες, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ποια προβλήματα λοιπόν φέρνει μαζί του ο χειμώνας και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτά;

Ε: «Το δέρμα του κεφαλιού μου με φαγουρίζει και το νιώθω πιο ευερέθιστο»

A: «Πολλοί παρατηρούν ότι το τριχωτό της κεφαλής τους είναι πιο ευερέθιστο το χειμώνα – μια κατάσταση που εκδηλώνεται με εντονότερο αίσθημα κνησμού, εμφάνιση πιτυρίδας ή ενόχληση», λέει η Δρ. Sian. «Η τεχνολογία Pro Clean Technology του Head & Shoulders κατά της φαγούρας μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του τριχωτού της κεφαλής σας σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα».

Ε: «Αν και τα μαλλιά μου είναι υγιή, τον χειμώνα μού φαίνονται πιο ξηρά»

A: Οι κρύες καιρικές συνθήκες μειώνουν την τόσο απαραίτητη ενυδάτωση της τρίχας. Χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό σαμπουάν τα ξηρά μαλλιά του χειμώνα θα γίνουν πιο απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα. Η χρήση μαλακτικού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγρασίας έως βαθιά στις ρίζες.

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Ε: «Ό,τι κι αν κάνω, τα μαλλιά μου φριζάρουν και έχουν έντονο στατικό ηλεκτρισμό!»

A: Το κρύο και η υγρασία, σε συνδυασμό με τη λειτουργία των καλοριφέρ (που κατεβάζουν την υγρασία σε επίπεδα Σαχάρας!) προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό και φριζάρισμα. Με ένα ελαφρύ πέρασμα με σπρέι μαλλιών μόλις τα μαλλιά σας στεγνώσουν το φριζάρισμα μπορεί να διατηρηθεί σε ανεκτά επίπεδα.

Έτσι νιώθουν τα μαλλιά σας σε ένα δωμάτιο που θερμαίνεται με καλοριφέρ

Ε: «Είναι πρόβλημα να φοράω καπέλο;»

A: Το καπέλο κρατά μεν το κεφάλι σας ζεστό, μπορεί όμως να κάνει το τριχωτό της κεφαλής σας να ιδρώνει – κι εσάς να το νιώθετε λιγότερο καθαρό. Επίσης, το καπέλο ισιώνει τα μαλλιά και δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό. Ποια είναι η λύση; Ξεκινήστε με ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. Περάστε στα μαλλιά σας ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και χτενίστε τα αλογοουρά, που θα σας βοηθήσει επίσης να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Είστε έτοιμες να βάλετε άφοβα τον σκούφο σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σαμπουάν

Head and Shoulders

Head and Shoulders

€1,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω